MİLLETVEKİLİ SERMİN BALIK'TAN  30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık,30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

MİLLETVEKİLİ SERMİN BALIK'TAN  30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Balık mesajında şunları ifade etti:“30 Ağustos; bir milletin kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere inat verdiği topyekûn mücadelenin adıdır…30 Ağustos; vatan sevdasının, bağımsızlığın, milli birliğin, eşsiz bir kahramanlığın sembolüdür. O gün kurtuluş mücadelemizin en önemli hamlesi olan Büyük Taaruz ile  şanlı bir zafere imza atıldı.

Vatan topraklarımızdan düşmanın ayak izleri silinirken, Anadolu toprakları bizlere ebedi yurt olarak kazandırılmış, Türk milletinin hürriyetinden asla ödün vermeyeceği dünyaya ispatlanmıştır. İşte bugün o kahramanlığın 98. yılına erişmenin kıvancını yaşıyoruz. Bu gurur ile tüm ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, bu zaferin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere şanlı ecdadı rahmet ve minnetle anıyorum.

Büyük Taaruz ruhu tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi bundan sonra da karşılaşacağımız badireleri aşmada en büyük güvencemiz olacaktır. Bizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde ülkemizin güçlü yarınları için aşkla çalışacak, ecdadımızın bize vatan kıldığı şehit kanları ile sulanan bu toprakları, yegane mirasımızı ilelebet koruyacağız. Tarihimizdeki zaferler Büyük ve Güçlü Türkiye yürüyüşümüze ilham olacaktır.

İçinde bulunduğumuz Covid-19 salgını nedeniyle 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı arzu ettiğimiz şekilde kutlayamasak da bu zor günleri medeniyetimizden aldığımız güçle aşacağımıza inancım tamdır. Yapmamız gereken sabır ve tedbiri elden bırakmamaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez da tüm ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, tarihimizdeki eşsiz zaferler ışığında nice destanlar yazacağımız bir gelecek diliyorum.”dedi.