Milletvekili Metin Bulut Mustafapaşa Mahallesini ziyaret etti

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği iki büyük depremin ardından Malatya ve Diyarbakır'daki temaslarını tamamlayarak Elazığ'a geldi. Bulut, kent genelinde incelemelerde bulunarak mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Milletvekili Metin Bulut Mustafapaşa Mahallesini ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Milletvekili Bulut ziyaretleri kapsamında Mustafapaşa Mahallesini ziyaret ederek mahalle muhtarı ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

“DAHA DÜN YIKILAN BİNALARIN ÖNÜNDEYDİK BUGÜN YAPILMIŞ BİTMİŞ TAMAMLANMIŞ BİNALARIN ÖNÜNDEYİZ”

Mahalle halkının deprem bölgesine göndermek için hazırladığı ihtiyaç malzemeleri ile ilgili açıklama yapan Bulut; Çok kıymetli mahalle muhtarıma ve onun heyetine teşekkür ediyorum ülkemiz iki gün önce gerçekten çok büyük bir afet yaşadı. Şuanda bütün ekipler ülke genelinde teyakkuz durumunda afetin yaralarını silmeye çalışıyor. Milletimiz 85 milyon bir olmuş, tek vücut olmuş birlikte bu afetle mücadele etmeye çalışıyor. Ben Mustafapaşa Mahallemiz muhtarına ve heyetine çok teşekkür ediyorum bugün bu mahalleden giden yardımın çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Daha dün yıkılan binaların önündeydik bugün yapılmış bitmiş tamamlanmış binaların önündeyiz. Daha dün destek bekleyen Mustafapaşa bugün kardeşine destek olmaya çalışan Mustafapaşa mahallesine dönmüş dün Malatya’daydık, Diyarbakır’daydık hakikaten iki kentte de durum zor ama Malatya’da bizi sevindiren şeylerden bir tanesi vatandaşlarımız araçlarına bugün yapıldığı gibi gıda yardımı doldurmuş ihtiyacı olan herkese her noktaya ulaşmaya çalışıyordu bizi var eden güçlü kılanda bir olmak, işte millet olmakta bu anlama geliyor” ifadelerini kullandı.

“MUSTAFAPAŞA BUGÜN DEPREMZEDE İLLERE KUCAĞINI AÇTI”

Mustafapaşa Mahallesi Muhtarı Yusuf Çakmak ise yaptığı açıklamada; “İki gün önce büyük bir deprem yaşadık ama Allah’a şükürler olsun Elazığ’da fazla bir kaybımız yıkımımız yok komşu illerimiz 10 ilimiz kötü bir durumda şimdi bizde Mustafapaşa Mahalle Muhtarlığı olarak bir yardım kampanyası başlattık ben buradan mahalle halkına teşekkür etmek istiyorum canı gönülden. Yardımı bekleyen Mustafapaşa bugün kucağını açtı depremzede illere elini uzattı” dedi. 

“YENİLENMİŞ TOKİ EVLERİNDE BİR SIKINTI YAŞAMASAK DA KOMŞU KARDEŞ İLİMİZ BÜYÜK BİR ZARAR GÖRDÜ”

Mustafapaşa Mahalle sakini ise, “İki gün önce büyük bir deprem yaşadık, depremde çok şükür kendimiz yenilenmiş TOKİ evlerinde bir sıkıntı yaşamasak da komşu kardeş ilimiz büyük bir zarar gördü daha düne kadar kendi mahallemizde yardım beklerken şuanda komşu illerimize yardım etmenin gururu içindeyiz. Allah devletimize zeval vermesin, devletimiz zaten yetiştiği kadar yetişiyor bizde elimizden gelen her şeyi az çok demeden göndermeye çalışıyoruz Allah vekilimizden, muhtarımızdan ve mahalle halkımızdan, herkesten razı olsun” dedi.