Milletvekili Işıkver 'Seçimlerde Karşılık Bulamamanın Üzüntüsünü Yaşıyoruz'

MHP İl teşkilatı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

Milletvekili Işıkver 'Seçimlerde Karşılık Bulamamanın Üzüntüsünü Yaşıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayramlaşma törenine MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP İl Başkanı Yunus Bal, Keban ve Baskil ilçe belediye başkanları, önceki dönem ağın ve sivrice belediye başkanları, kadın ve gençlik Kolları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleriyle, partililer katıldı.

Milletvekili Işıkver 'Seçimlerde Karşılık Bulamamanın Üzüntüsünü Yaşıyoruz'

MHP İl Başkanı Yunus Bal, İslam aleminin bayramını kutladı.

Başkan Bal, “Başı Rahmet ortası Mağfiret sonu Cehennem azabından kurtuluş olan Mübarek bir ayın sonunda sizlerle bir arada olmaktan şeref ve onur duyuyorum. Öncelikle Sayın Vekilimin de dediği gibi çok kısa bir süre içerisinde ben mekanın küçüklüğü noktasında ve şuan dışarda kalan abilerim ve kardeşlerim içinde en kısa zamanda bize yakışır geniş ferah bir ortamda bir dahaki Bayramlaşmanın sözlerini size veriyorum” dedi.

Bayramlar her anlamıyla fırsattır diyen MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirdi.

Milletvekili Işıkver, “ Hepiniz çok önemli emekler verdiniz. Birçoklarınızın gözüne uyku dahi girmedi.  Birçok seçim bölgemizde düşük bir farkla seçimlerin kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık. Şehir merkezinde verdiğimiz emeğin karşılığını bulamamanın şehre dair samimiyetimizi içeren vizyonumuzu ortaya koymamıza rağmen karşılık bulamamanın açıkçası hicranını yaşadık.  Bu süreçte kazanan kaybeden ama sonuçları itibari ile Milliyetçi Hareket Partisine hizmet eden, partimizin hak ettiği yere gelmesi için Belediye Başkanlıkları alabilmesi, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği alabilmesi için mücadele eden siz değerli dava arkadaşlarıma hepinizin huzurunda ayrı ayrı teşekkür ediyorum şükranlarımı arz ediyorum” dedi.