Milletvekili Işıkver'den 'Sandığa Gidin' Çağrısı

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığlı vatandaşlara sandığa gidin çağrısında bulundu.

Milletvekili Işıkver'den 'Sandığa Gidin' Çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Işıkver, açıklamasında: " Bildiğiniz gibi 14 Mayıs’ta gerçekleşen seçimlerin ilk turunu büyük bir olgunluk ve suhulet içerisinde demokrasimize yakışır bir şekilde tamamladık. Şimdi aynı olgunluğu 28 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için de göstermeliyiz. Seçimleri bir bayram havasında yaşamak için hepimize görevler düşüyor.

İlk turda Türkiye’ye örnek olacak bir çoğunlukla tercihimizi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı’ndan yana kullandık. İkinci turda da Aziz şehir Elazığ’ın tercihini Türkiye yüzyılından yana kullanacağına inanıyorum. Cumhur ittifakının kaldığı yerden hizmet ve eser üretmeye devam etmesi için, İstikrar, güven ve huzur için, Devlet, millet, bayrak ve vatanımız için, haydi büyük Türkiye zaferi için, hep birlikte sandığa diyoruz.

14 Mayıs seçimlerinin ardından Cumhur ittifakının bileşenlerini 322 milletvekili çoğunluğu ile TBMM’ne gönderen Aziz Milletimiz, sağlanan istikrarın korunması için Cumhurbaşkanlığı seçiminde de yine aynı feraseti gösterecektir. 

14 Mayıs seçimlerinin ardından ilçe ve il merkezinde yaptığımız ziyaretler ve siz değerli vatandaşlarımızla buluşmalarımızda gösterdiğiniz yoğun ilgi bu şehre hizmet için bizleri sabırsızlandırmakta ve bir an önce TBMM çatısı altında Cumhur ittifakının gücüyle hizmetlerimize Bismillah demek istiyoruz.

Bu düşüncelerle;

28 Mayıs Pazar günü İstikrar, güven ve huzur için, büyük Türkiye zaferi için hep birlikte sandığa diyor, en derin saygılarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.