Milletvekili Erol Mevlüde Teyze'yi Ziyaret Etti, İkili Arasında Samimi Bir Diyalog Yaşandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak başkanlığında ve 10 CHP milletvekilinin katılımıyla Elazığ'a gelen CHP Ekonomi Masası'nın Elazığ'daki Kapalı Çarşı ziyareti esnasında heyet ile yaşadığı 'ekonomi' diyaloğu ile gündeme gelen 74 yaşındaki Elazığlı Mevlüde Benderlioğlu'nu, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ziyaret etti.

Milletvekili Erol Mevlüde Teyze'yi Ziyaret Etti, İkili Arasında Samimi Bir Diyalog Yaşandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak başkanlığında, Akif Hamzaçebi (İstanbul Milletvekili), Çetin Osman Budak (Antalya Milletvekili), Orhan Sarıbal (Bursa Milletvekili), Turan Aydoğan (İstanbul Milletvekili), Mehmet Güzelmansur (Hatay Milletvekili), Rahmi Aşkın Türeli (24. Dönem İzmir Milletvekili), Bedri Serter (İzmir Milletvekili), Özkan Yalım (Uşak Milletvekili), Polat Şaroğlu (Tunceli Milletvekili), Gürsel Erol (Elazığ Milletvekili) gibi isimlerin yer aldığı heyet Elazığ’a geldi.

Heyet Elazığ’da ekonomi ve iş dünyası ile bir dizi toplantıya katıldıktan sonra vatandaş ve esnaf ile buluşmak amacıyla ziyaretler de düzenledi. Bu ziyaretler kapsamında Elazığ’daki tarihi kapalı çarşıya bir ziyarette bulunan heyet, burada 74 yaşındaki Mevlüde Benderlioğlu ile karşılaştı. 

MEVLÜDE TEYZE AÇIKLAMASIYLA GÜNDEM OLDU
Heyete ekonomi konusunda görüşlerini açıklayan Mevlüde Teyze şu ifadeleri kullanmıştı: “Ben zamanında hastanede yattığımda ilaç bulamıyordum. 
Şimdi benim eşim hastanede yatıyor aynı 5 yıldızlı otel gibi. Yemeği, bakımı her şeyi… Niye ortaya düşmüşsünüz? Hiçbir şey pahalı değil. Herkes alıp zıkkımlanıyor. Herkes alıp yiyor. Biz emekliyiz. Allah’a şükür paramı bile arttırıyorum. Bu zamları zenginler yapıyor. Hep fabrikatörler, market açanlar onlar yapıyor. Tayyip Erdoğan mı yapıyor? Herkes Tayyip Erdoğan yapıyor diyor. Sen olsan ayağına sıkar mısın? Bir zaman biz sigorta hastanelerinde birbirimizin saçını yoluyorduk ilaç kuyruğunda. Siz Türkiye’ye bakın. Dışarıya bakmayın.”

Bu sözleriyle gündem olan Mevlüde Teyze’ye ve eşine CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, kaldıkları hastanede ziyarette bulundu. 

Ziyaret esnasında Mevlüde Teyze’ye “Sen gerçekten meşhur oldun’” diyen Milletvekili Erol’u gülümseyerek karşılayan Mevlüde Teyze, “sayenizde” yanıtını verdi. 

“BU ÜLKEDE HERKES DÜŞÜNCELERİNİ ÖZGÜRCE SÖYLEYEBİLMELİ”

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Erol, “Teyzemizin Maşallahı var. Bu açıklamalarda hiçbir sorun yok çünkü bize göre vatandaşın söylediği her zaman doğrudur. Ben Mevlüde Teyzemizi kutlamaya geldim. Ak Parti Milletvekilimiz Zülfü Bey, 98 bin TL maaş ile geçinemiyorken, teyzemiz emekli maaşı ile geçiniyor. Biz insanların düşüncelerine  önem veriyoruz. Bizim gibi düşünmese de bu ülkenin her yurttaşının kendine göre düşüncesi olacak ve herkes kendi düşüncesini, hoşumuza gitse de gitmese de özgürce ifade edecek. Teyzemiz orada CHP Milletvekillerine Sayın Cumhurbaşkanı’nı methetti ve CHP politikalarını eleştirdi. Bu onun en doğal hakkıdır. Ben teyzemizi kutluyorum çünkü sonuçta bu ülkede herkes düşünlerini korkmadan, özgürce ve cesurca ifade edebilmeli. Teyzemize bunun için teşekkür ederiz.” dedi.

“BEN ELEŞTİRİLDİĞİM HALDE ZİYARETE GELİRKEN AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ GELMEDİ”

Mevlüde Teyze’ye “Ben eleştirildiğim halde ziyarete geldim ancak Ak Parti Milletvekilleri gelmedi, keşke onlar da seni ziyarete gelselerdi” diyen Milletvekili Erol’a, Mevlüde Teyze “onlar da gelirler cevabını verdi. Bu yanıtın ardından Milletvekili Erol, “Ben geldim, şimdi onlar da gelirler. Benim işim bu, bunları yapıyorum ki onlar da beni takip etsinler” diyen Milletvekili Erol’a, Mevlüde Teyze, “Ne güzel sen yap, onlar da seni takip etsinler, öğrensinler” yanıtını verdi.

Ziyaret esnasında oldukça samimi görüntüler oluşurken yaşanan diyalog ise izleyenleri gülümsetti.
 

Milletvekili Erol Mevlüde Teyze'yi Ziyaret Etti, İkili Arasında Samimi Bir Diyalog Yaşandı
Milletvekili Erol Mevlüde Teyze'yi Ziyaret Etti, İkili Arasında Samimi Bir Diyalog Yaşandı
Milletvekili Erol Mevlüde Teyze'yi Ziyaret Etti, İkili Arasında Samimi Bir Diyalog Yaşandı