Milletvekili Erol, Keban ve Ağın'da Vatandaşlarla Buluştu

Elâzığ'daki temaslarını sürdüren CHP Milletvekili Gürsel Erol, Keban ve Ağın ilçelerini ziyaret etti.

Milletvekili Erol, Keban ve Ağın'da Vatandaşlarla Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Keban ve Ağın ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Erol’a İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran ve teşkilat mensupları da eşlik etti. Seçim bölgesindeki gezilerini sürdüren Gürsel Erol ve beraberindekilerin ilk durağı CHP Keban İlçe Başkanlığı ve ilçe esnafı oldu

Daha sonra Ağın’a geçen Gürsel Erol ve beraberindekiler ilçe başkanlığında vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ağın’da vatandaşlarla ve oluşturulan Kadın Kooperatifini de ziyaret etti.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol daha sonra Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu’yu ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Erol ve beraberindekiler, Ağın Ziyaretine, Belediye Başkanı Ali Uslu’nun da mahallesi olan Şenpınar ile devam etti.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ siyasetinin kendileriyle birlikte değiştiğini ifade ederek: “Elazığ’da tablo değişti, neyi değişti? bizler Elazığ’da ideolojik bir söylem üzerine siyaset yapmamamızdan kaynaklı, hizmet endeksli bir siyaset anlayışını oturtmamızdan kaynaklı Elazığlı vatandaşlarımızın artık tercihleri farklılaşmaya başladı. Elazığ’da insanlarımız kamerayı görünce git git demek yerine gel gel söyleyeceklerim var demeye başladı.” dedi.

Ayrıca İktidarı da eleştiren Gürsel Erol: “Elazığ sokaklarını ilçelerini gezerken sadece bizlere oy verin talebiyle dolaşmıyorum. Diyorum ki, Elazığ’da bu AK Parti’nin siyaset şımarıklığına bir son verin. Çünkü Elazığ’da siyaseti tekelleştirmişler, kamu hizmetlerini, kamuya personel alımını tekelleştirmişler ve milletvekillerinin etrafında bir dar kadro var yani AK Parti’ye oy verenler bile hükümetten yararlanamıyor sadece o dar çemberin içinde olanlar sorunlarını çözüyor. Elazığ’da AK Parti’nin şımarık siyasetine son vermek için bu dönem hesap sorun diyoruz.” İfadelerini kullandı.

Milletvekili Erol, Keban ve Ağın'da Vatandaşlarla Buluştu
Milletvekili Erol, Keban ve Ağın'da Vatandaşlarla Buluştu