MİLLETVEKİLİ EROL 'BİZE OY VEREN VERMEYEN HERKESİN SORUNLARINA ÇÖZÜM BULMAK ASLİ GÖREVİMİZ'

MİLLETVEKİLİ EROL 'BİZE OY VEREN VERMEYEN HERKESİN SORUNLARINA ÇÖZÜM BULMAK ASLİ GÖREVİMİZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe gezilerin Palu’dan başladıklarını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Kendilerine oy veren veya vermeyen herkesin sorunlarına çözüm bulmanın asli görevleri olduğunu söyledi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol seçim sonrası teşekkür gezileri kapsamında Palu’ya gitti.

İlk olarak vefat eden Palu CHP İlçe Başkanı Selahaddin Hancı’nın kabrini ziyaret eden Miletvekili Erol, daha sonra ilçe esnafını gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP olarak Palu’da en az oy aldıklarını hatırlatan Erol, bunu bir dahaki seçimde farklı hale getirmek için Palu’yu kendi ilçesi ilan etti.

Palu’ya gelişlerinin 2 tane nedeni olduğunu belirten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Bunlardan birincisi bir acıyı paylaşmak için geldik. CHP Palu ilçe başkanı Selahaddin Hancı’yı kaybetmiştik. Cenazesinde hazır bulunamadım. Bugün onun mezarını ziyaret etmek için geldik. Acımız büyük. Paluların ve vatandaşların sevdiği bir değerimizdi. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve Palulu hemşerilerimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Seçimden sonrasında teşekkür gezilerine başladıklarını dile getiren Milletvekili Erol, “Bugün Palu’dayız. Rahmetlinin mezarını ziyaret ettikten sonra ilçe esnafını gezeceğiz. Seçim sonuçlarıyla ilgili teşekkür dileklerimizi getireceğiz. Aynı zamanda vatandaşların bizden beklentisini oturup konuşacağız. Onların dertlerini öğreneceğiz. Bir milletvekilini nasıl görmek isterler, beklentileri nedir, bundan sonraki süreçte neler yapmalıyız, hep beraber oturup konuşacağız. Artık ben Elazığ milletvekiliyim ve Elazığ’ı temsil ediyorum. Bize oy veren, vermeyen herkesin sorunlarıyla ilgilenmek, sorunlarını gündeme getirmek, tartışmaya açmak, çözüm bulmak bizim asli görevimiz. İlk ilçe gezisini Palu’da başlattık. Herhalde Palu bizim en az oy aldığımız ilçe. Ama bunu bir daha ki seçimde farklı hale getirmek için Palu’yu kendi ilçemiz ilan ediyorum” diye konuştu.