Milletvekili Erol: '2023'te Millet İttifakı'nın iktidarıyla insanımız refaha kavuşacak'

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yeni yıl mesajı yayımladı. Milletvekili Erol, yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dileyerek mesajında şu görüşlere yer verdi:

Milletvekili Erol: '2023'te Millet İttifakı'nın iktidarıyla insanımız refaha kavuşacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Sevgili hemşerilerim 2022 yılını iyisiyle, kötüsüyle, güzelliğiyle yaşamamızın içerisinde birçok mutlulukların yanı sıra, olumsuzlukları, acıları yaşayarak geçirdik ve 2022’nin son günlerine geldik. 2022 yılında ülkemiz, insanlarımız, yurttaşlarımız ve Elazığlı hemşerilerimiz zor günler geçirdiler. Bu yıl günlük hayat, kaygı, hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı, çocukların geleceği, ev, aş, iş ile ilgili sorunlarla yaşanan bir dönem oldu. 

Yeni yıldan umudum ve beklentim gelecek ile ilgili vaadimiz ve söylemimiz şudur;  2023’ün ülkemiz, insanlarımız, devletimiz, vatanımız için birlik beraberlik içinde geçmesi, mutluluk ve huzur içerisinde geçmesi herkesin iş, aş sahibi olacağını, yurttaşlık haklarının, özgürlük alanlarının anayasayla tarif edileceği yeni bir dönemde 2023 seçimleriyle birlikte Millet İttifakı’nın iktidar olduğu bir dönemde ve Elazığ’ın siyasette etkin olduğu bir dönemde sizlerle tekrar bir arada o günleri yaşayacağız ve yaşamaktan da son derece mutlu olacağız diyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle hepinize ailenizle, eşinizle dostunuzla akrabalarınızla birlikte mutlu sağlıklı yıllar diliyorum.”