Milletvekili Demirbağ: 'Elazığ'ın Yapı Durumunu Değerlendirdik'

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Valisi Ömer Toraman başkanlığında gerçekleşen toplantıya katıldı.

Milletvekili Demirbağ: 'Elazığ'ın Yapı Durumunu Değerlendirdik'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Valisi Ömer Toraman Başkanlığında ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Elazığ’ın kuruluşundan itibaren ikamet edilen eski mahallelerin gerek afet konutları, gerekse kentsel dönüşüm uygulaması suretiyle canlandırılması ve gelişmesi konusunun görüşüldüğünü ifade etti.

Demirbağ, Milletvekilleri, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ETSO Başkanı İdris Alan, STK temsilcileri ve ilgili kurum Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Elazığ’ın kuruluşundan itibaren ikamet edilen eski mahallelerin gerek afet konutları, gerekse kentsel dönüşüm uygulaması suretiyle canlandırılması ve gelişmesi konusuyla, daha önceki rezerv alanlarının zemin hususu konusunda görüşmeler gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Demirbağ,  daha önceki rezerv alanların zemini ile ilgili de görüşme gerçekleştirdiklerini kaydederek; Hem Valiliğimiz tarafından hem de bizler, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız ile TOKİ Başkanımız Elazığ'a geldiğinde, toplantıdaki görüşlerimizi kendilerine ileteceğiz. “dedi.