Milletvekili Demirbağ: 'CHP, Çukur, Çamur Ve İftira Siyasetini Sürdürüyor'

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yayımladığı videodaki açıklamalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Demirbağ: 'CHP, Çukur, Çamur Ve İftira Siyasetini Sürdürüyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Demirbağ Açıklamasında:

"CHP, çukur, çamur ve iftira siyasetine hız kesmeden devam ediyor.

Bu konuya değinmeden önce ilk olarak, şanlı, şerefli Türk Silahlı Kuvvetlerimiz eli kanlı terör örgütü PKK ile mücadelesini sürdürüyor. 

Şerefli askerlerimiz PKK’ya darbe üstüne darbe indirdikçe, ses Kandil’den, Gabar’dan, Cudi’den değil, ülke içinden geliyor. CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, geçtiğimiz günlerde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullandığı iddialarına destek vermiş ve Meclis'e soru önergesi vereceğini açıklamıştı. Millet’in emaneti Yüce Meclis’in çatısı altında görev alarak, geçmişi şanla, şerefle dolu Türk Silahlı Kuvvetleri’ni hedef alan bu insan, kimlere yaranmak istemektedir, kimlere şirin görünme çabalarındadır?  PKK ne zaman zor duruma düşse siyasi uzantıları gibi görev yapanlar ve müzahir sivil toplum kuruluşu görünümlü TTB gibi örgütler, bebek katili PKK’nın savunuculuğunu üstlenmekte, Amerika'da hamburgercide almış olduğu siparişlerin hesabını vereceklerine terör savunuculuğu yapmaktadır. 

Yüce milletimiz bu terör savunucularını görüp, sandıkta gereken cevabı verecektir.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde CHP'lilerin Yalova'da Ağır Ceza Mahkemesi heyetine gösterdiği tepki deyim yerindeyse; “Kabadayılıktır”

Yargı”ya hakaret edip, tehditler savuranlar, işlerine geldiği zaman sürekli “Yüce Yargı” naraları atıyor.

Ancak bu zihniyetin Yalova'da Ağır Ceza Mahkemesi heyetine karşı üslupları, tavırları, hakaretleri, ne kadar samimiyetsiz olduklarının göstergesidir.

O görüntüleri, sıkılarak ve utanarak izledim. Yazıklar olsun. İçlerinde bazı milletvekillerinin de bulunduğu, milletin temsilcilerinin bir mahkeme salonunda bu söylemlerde bulunmasını şiddetle kınıyorum. Bir kez daha gördük ve anladık ki, bu zihniyet, işine ne gelirse o şekilde davranıyor. Bunlarda yargıya, mahkemeye, hukuka saygı, işlerine gelmeyen karar verene kadar. O mahkeme salonunda yaşananları, Yüce Milletimizin takdirine bırakıyorum.

Son olarak CHP’nin Devlete, dolayısıyla Millete olan saldırıları, bunlarla da sınırlı değil. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı ve Jandarma genel Komutanlığımızı cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmakla suçluyor. Türkiye Cumhuriyeti Devletine, polisine, jandarmasına atılan bu iftirayı CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu ispat etmekle mükelleftir. 

AK Parti Hükümetlerimiz döneminde, terör, asayiş ve uyuşturucu ile mücadelemizi bütün dünya takdirle karşılarken, Türkiye’mizde yaşayan önemli bir partinin genel başkanının, parti üyelerinin askerimize, polisimize, jandarmamıza ve yargı mensuplarımıza sergilediği sistematik saldırı tutumu, tamamen gündemi değiştirmek içindir. 

20 yıldır Türkiye’yi dünyanın Süper Ligine taşıyan Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Türkiye Yüzyılı’na, gölge düşürme çabalarıdır. 

Bu çabalar beyhudedir. CHP, çukur, çamur ve iftira siyasetini sürdürmektedir. 

Ancak Yüce Milletimiz, CHP’nin bu çukur, çamur ve iftira siyasetine 20 yıldır prim vermemektedir ve vermeyecektir. 

Yüce Milletimize saygılarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.