Milletvekili Bulut İlçeleri Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve parti teşkilat yöneticileriyle birlikte Ramazan Bayramı dolayısıyla Arıcak ve Alacakaya  ilçelerini ziyaret etti.

Milletvekili Bulut İlçeleri Ziyaret Etti

Bayramın birinci günü Elazığ Valiliği ve AK Parti İl başkanlığının düzenlediği bayramlaşma programlarına katılarak vatandaşlarla bayramlaşan Milletvekili Bulut, Bayramın ikinci ve üçüncü gününde ise ilçelere bayram ziyaretinde bulundu. 

ARICAK İLÇE ZİYARETİ

Milletvekili Metin Bulut ve Milletvekili Zülfü Demirbağ, ilk olarak Arıcak ilçesini ziyaret etti. Parti ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Bulut ve Demirbağ, İlçe Parti binasında partililerle biraraya geldi. Bulut ve Demirbağ, daha sonra Arıcak esnafını ziyaret ederek, hayırlı ve bereketli işler diledi, bayramlarını tebrik etti. Bulut ve Demirbağ, ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların bayramını tebrik etti ve ardından Erimli Beldesinde taziye ziyaretinde bulundular. 

ALACAKAYA İLÇESİNE ZİYARET

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Milletvekili Zülfü Demirbağ ve beraberindeki heyet, daha sonra Alacakaya ilçesini ziyaret ederek, AK parti ilçe başkanlığında düzenlenen programda vatandaşlarla bayramlaştı. Bulut ve Demirbağ, Alacakaya ilçesi esnafını ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.