Milletvekili Balık: Biz Hayallerimizi İnşa Ederken Karşı Cenahın Tek Derdi Yakmak, Yıkmak

Ak Parti 27. Dönem Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, gazetemizi ziyaret etti.

Milletvekili Balık: Biz Hayallerimizi İnşa Ederken Karşı Cenahın Tek Derdi Yakmak, Yıkmak

Milletvekili Balık, 2023 seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ve temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda gazetemize bir ziyaret gerçekleştiren Balık, imtiyaz sahibimiz Ahmet Toprak ile gündeme ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Milletvekili Balık, ziyareti kapsamında gazetemize özel açıklamalarda bulundu. 

Milletvekili Balık: Biz Hayallerimizi İnşa Ederken Karşı Cenahın Tek Derdi Yakmak, Yıkmak

Büyük Türkiye için hayalleri gerçekleştirmek adına yeni projeler sunduklarını ifade eden Ak Parti 24. ve 27. dönem milletvekili Sermin Balık “ karşımızdaki cenahın tek yaptığı şey bizim yaptıklarımızı yakmak, yıkmak Türkiye’yi tekrar IMF kapısına götürmek yapılanları yok etmek” dedi. 

28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle gazetemize ziyarette bulunan Ak Parti 24. ve 27. dönem milletvekili Sermin Balık gündeme dair açıklamalarda bulundu. Balık “Vatandaşlarımız sayın cumhurbaşkanımıza güveniyorlar. Her yerde yaparsa Ak Parti yapar yaparsa cumhurbaşkanımız yapar diyorlar. Bu güvenin sandığa da yansıyacağına yürekten inanıyoruz. Sayın cumhurbaşkanımız bütün hayallerini gerçekleştirdi. Ayasofya, doğalgazı bulmak vardı. Yerli otomobil, İHA, SiHA, yerli arama gemisi vardı. Bütün hayallerini gerçekleştirdi ve verdiği sözlerin hepsini tuttu. Milletimizin vicdanına, öngörüsüne güveniyorum” diye konuştu. 

“ELAZIĞ’IN İLK 5’E GİRECEĞİNE İNANIYORUM”

 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Elazığ’a çok güvendiğinin altını çizen Balık “İkinci turda İnşallah iller genelinde ilk 5’e gireceğine inanıyorum. 25 gündür Elazığ’dayım. Ondan önce İstanbul’da sayın bakanlarımızın programlarına katıldım. Mümkün olduğunca sayın cumhurbaşkanımızın  mitinglerine katıldım. Yaşlısıyla genciyle ona karşı büyük bir teveccüh var.  Sayın cumhurbaşkanımız Elazığ’a geldiğinde onu sokaklarda alanlarda büyük bir muhabbetle karşıladık. Bu sevginin İnşallah Pazar günü sandığa yansıyacağını bütün yüreğimle inanıyorum. Türkiye için hala hayallerimiz var. Biz Türkiye için hayallerimizi gerçekleştirmek adına yeni projeler sunarken yeni vizyonlar çizerken karşımızdaki cenahın tek yaptığı şey bizim yaptıklarımızı yakmak, yıkmak Türkiye’yi tekrar IMF kapısına götürmek yapılanları yok etmek. Milletimizin buna izin vermeyeceğine yürekten inanıyorum. 

“REHAVETE KAPILMAK YOK” 

Vatandaşlardan rehavete kapılmadan bir oyla ne olacak diye düşünmeden herkesten sandığa gitmesini isteyen  Balık “Sonrada vatandaşlarımızın hizmet beklemesini istiyorum. Zaferin sahibi Allah, biz pazar günü büyük bir zaferle büyük Türkiye yolunda emin adımlarla gideceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde il bazında 13. olduk. Milletvekili olarak da cumhur ittifakı olarak 5 vekilin 4’ünü aldık. Hizmet yolunda önceki dönem milletvekilleri olarak onların yanında destek vererek devam edeceğiz” diyerek açıklamasını sonlandırdı.