MHP, Yeniden Sahada

2023 seçimlerine büyük bir önem veren MHP, 'Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarını sürdürüyor.

MHP, Yeniden Sahada
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2021 yılında da benzer programlarla illerde büyük toplantılar yapan  MHP; “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları" ile devletin bekasına ve milletin bütünlüğüne dönük bir siyasi seferberlik çağrısını amaçlıyor.

Türkiye'yi ve özellikle de siyaseti yeniden dizayn ederek meşru yönetimi değiştirmek isteyen küresel emperyalizmin çıkarları doğrultusunda hareket eden  muhalefete karşı bayrak açıldığının ilan edileceği toplantılarda, milli iradenin 2023'te bir kez daha tecellisi yolunda, halkımız MHP'de ve bu iradeyi temsil eden Cumhur İttifakı'nın siyasi bayrağı altında toplanmaya davet edilecek.

MHP’nin "Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları”nın Elazığ programı 3 Haziran Cuma günü saat 18.30’da Elazığ Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezinde yapılacak. 

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, MYK üyesi Alper Erdem ile MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver’in konuşmacı olarak katılacağı istişare toplantısında hem ülkemiz siyaseti hem de Elazığ’daki teşkilat çalışmaları konuşulacak.

MHP’nin bu çalışmaları önemli ve çok gerekli. Zira MHP, olaylara günübirlik ve kısır siyasi çekişmeler penceresinden değil, ülkenin geleceği ve milli konularda gördüğü tehlikeleri bertaraf etmenin manevi sorumluluğu ile hareket eden bir parti.

Türkiye’nin bulunduğu coğrafyanın kendisine yüklediği görev ve misyonu hakkıyla ifa edecek milli bir duruş ve dirayeti devamı noktasında parti tabanına verilecek bilgiler ve ortaya konacak belgelerle 2023 seçimlerinin önemine dikkat çekilecek programa, sadece partililerin değil, milli konularda hassas her bir hemşerimizin  katılması oldukça faydalı olacaktır.