MHP Önde

Geçtiğimiz gün 'Partilerin Görünürlük Yarışı'  manşetiyle  14 Mayıs seçimleri öncesi partilerin afiş, pankart ve açık hava mecralarındaki görünürlüklerini gündeme getirmiştik.

MHP Önde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haberde tek tek partileri ele almış ve MHP’nin orta seviyede bir görünürlüğe sahip olduğunu CHP’nin daha çok afişleme yaptığını, Ak Parti’nin çok görülmediğini, Bağımsız milletvekili adayı Prof.Dr. Yasemin Açık’ın abartıya kaçmayan ve olması gereken kadar reklam platformlarında yer aldığını ifade etmiştik.

Bu haberimizin  ardından dengeler değişti ve afişlemelerde MHP en üst konuma geçti. Açık hava reklam alanlarında yer kalmayınca akıllı ve  çok pratik yöntemleri yürürlüğe koyan MHP,  billboard büyüklüğünde bastırdığı görsellerin bir kısmını kavşaklarda bulunan mevcut direkler arasına asarken, böyle bir imkanın olmadığı kavşaklarda ise ahşaptan yapılan pratik platformlara giydirdikleri reklam ünitelerini kavşaklara yerleştirdiler.

Bu çalışma MHP’yi üste çıkarırken bu partiyi sırasıyla CHP, Ak Parti, İyi Parti izliyor.

MHP’nin sadece cadde ve sokaklarda değil, ev balkonları ve camlarda da gözle görülür bir üstünlüğü var.

Ak Parti’nin bu konudaki çalışmaları hala çok görünür ve hissedilebilir değil. Son günlerde bina giydirmeleri ve adayların kendi gayretleri ile kendi afişlerinin asıldığı görülse de bu geçmiş seçimlere göre çok gerilerde.