Mhp'li Üyeler 30 Ağustos Resepsiyonuna Neden Davet Edilmedi?

Elazığ Valiliği'nin ev sahipliğinde gerçekleşen 30 Ağustos resepsiyonuna MHP'li İl genel meclisi üyeleri davet edilmediklerini belirterek bu duruma tepki gösterip Elazığ Valiliği'nin tutumunu kınadılar.

Mhp'li Üyeler 30 Ağustos Resepsiyonuna Neden Davet Edilmedi?

Elazığ Valiliği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir otelde düzenlemiş olduğu resepsiyona ilin siyasi ve askeri erkanı başta başta olmak üzere davetliler oldukça ilgi göstermiş resepsiyon yoğun bir katılımla gerçekleşmişti. MHP’li  il genel meclisi üyeleri Elazığ Valiliği’nin düzenlemiş olduğu resepsiyona kendilerinin davet edilmemesi nedeniyle bir açıklama yaparak tepki gösterdiler. İl Genel Meclisi Eylül ayı oturumlarının  son gününde  gündem dışı grubu adına söz alan İl Genel Meclisi üyesi Aytunç Sunguroğlu “ 30 Ağustos Zafer Bayramı  resepsiyonuna Elazığ Valiliği bizi davet etmemiştir. Özel kalemi aradım neden davet edilmediğimizi sordum. Bu açıklamamı yapana kadar bana herhangi bir dönüş yapılmadı. Bu davranışı şahsım ve partim adına kınıyorum. Meclisimize bu konuda herhangi bir bilgi verilmemesi  inanıyorum ki meclis başkanımız bu konuda bir girişimde mutlaka bulunmuştur. Bu hareketi içimize sindiremiyoruz. Bunu kınadığımızı bildirmek istiyorum” dedi.

Öte yandan Elazığ Valiliği MHP’li üyelere karşı yine benzer bir uygulamada bulunmuş Elazığ İl Özel İdaresi bünyesine katılan araçların tanıtım programına yine MHP’li üyeleri davet etmemiş üyeler bu davranışa sert tepki göstermişti.