MHP, Gücünü Bölmemeli

MHP,  Cuma günü milletvekili aday listelerini YSK'ya verecek ve kamuoyuna açıklayacak. Ciddi bir değerlendirme sürecinin ardından MHP listelerinin güçlü ve donanımlı isimlerden oluşması bekleniyor.

MHP, Gücünü Bölmemeli
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Parti’nin Elazığ listesinin birinci sırasındaki isim, son dakika bir sürpriz olmazsa belli. Parti teşkilatları ve ülkücü camiadan sevilen ve kamuoyunda ciddi bir karşılığı olan ismin ilk sıradan listeye girmesi partide farklı bir damar ve kolu harekete geçirir, ayrıca da tepki oluşur mu çok sanmıyoruz.

Ziya MHP, ilkeleri ile var olan ve lider sadakati önceleyen bir siyasi gelenek. Parti içinde yarış olur ancak hiçbir zaman ayrılık ve aykırılık olmaz.

MHP’nin listesindeki beş ismin de donanımlı ve birikimli olması bekleniyor. Çünkü her ne kadar MHP ilimizde güçlü bir parti olsa da milletvekili çıkarması için tüm hatlarıyla ile seçime asılmalı, şehir merkezi yanında tüm köylere ulaşması ve bir oyun hesabını yapmanın  kritik eşiğinde olan bir parti.

Bu gerçek, tüm ülkücü camianın birlik ve dirliğiyle hedefe yoğunlaşmasını ve milletvekilliğini  kazanma gibi manevi bir sorumluluk yüklüyor.  Seçim, bu yönüyle ülkücü camianın kendi davasıyla olan imtihanı olacak.