MHP Elazığ Belediye Başkanı Adayı Aygen'den Hakimiyet'e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, MHP Elazığ  İl Başkanı Yunus Bal ve MHP MYK üyesi Alper Erdem, seçim çalışmaları kapsamında Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak'ı ziyaret etti.

MHP Elazığ Belediye Başkanı Adayı Aygen'den Hakimiyet'e Ziyaret

MHP Elazığ Belediye Başkanı Doç. Dr. Murat Aygen gazetemizi ziyarette bulundu.

Ziyaret kapsamında açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Murat Aygen; “Yaklaşık 10 asırlık bir süredir, Türk-İslam sancağının dalgalandığı bu aziz şehir, sadece bölgemizde ve ülkemizde değil engin kültür havzası ve medeniyet tarihiyle Türk-İslam coğrafyasında ve tüm dünyada akis bulan, müstesna konumu, tarihi, kültürel dokusu ve kaynaklarıyla tüm insanlığın nazarını celbeden bir potansiyele sahiptir. Bu bakımdan Elazığ demek, tarih demektir, kültür demektir, medeniyet demektir, musiki demektir, mimari ve estetik demektir... Bizler şehrimize nazar ederken bu idrakle ve bu şuurun kalplerimize nakşettiği aşkla bakıyoruz ve öyle bakmaya devam edeceğiz” dedi.

“VAKİT ÇALIŞMAYA TALİP OLMA VAKTİDİR DİYEREK KOLLARIMIZI SIVADIK”

Doç. Dr. Murat Aygen; “Tüm siyasi, mesleki ve akademik hayatımız boyunca memleketimize bu hassasiyetlerle hizmet etmenin gayretinde olduk. Hemşerilerimizin neşesini kendi neşemiz, acısını ve kederini kendi acımız ve kederimiz, ihtiyacını kendi ihtiyacımız olarak bildik ve sizlerin de teveccühü ile memleketimizde bugüne kadar almış olduğumuz tüm idari, mesleki, siyasi ve sosyal sorumluluklarda bu istikamette hareket ettik. Vakit çalışmaya talip olma vaktidir diyerek kollarımızı sıvadık ve aziz Elazığlıların huzurunuza çıktık."

"Vakit; aziz şehrimizi hak ettiği mertebeye ulaştırmak adına mücadeleye talip olma vaktidir diyerek yola çıktık. Vakit, memleketimizi ve insanımızı kalkındırma, büyütme, geliştirme ve ilerletme yolunda adım atmaya talip olma vaktidir diyerek yola revan olduk. Vakit gençlerimize, yaşlılarımıza, kadınlarımıza, çocuklarımıza iş, istihdam hizmet ulaştırma adına hizmete talip olma vaktidir diyerek bu kutsal göreve talip olduk.

MHP Elazığ Belediye Başkanı Adayı Aygen'den Hakimiyet'e Ziyaret
Vakit büyük badirelerden geçen, binlerce canımızı gözyaşlarıyla toprağa uğurladığımız depremlerin bütün yaralarını sarmaya, hüzün dolu haneleri yeniden tebessüme kavuşturmaya talip olduk. Vakit şehrimizin alt yapı sorunlarını, yerinde kentsel dönüşümünü, çevre ve planlama sorunlarını, barınmadan sağlığa, ulaşımdan iş ve istihdama tüm önceliklerimizi tahlil ederek Elazığ’ımızı şaha kaldırmaya talip olma vaktidir diyerek göreve hazırız” ifadelerine yer verdi.