MHP'de Miting Seferberliği

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 13 Kasım Pazar Günü Elazığ'da yapacağı miting öncesi MHP İl Başkanı Semih Işıkver ve parti teşkilatları seferber oldu. Parti teşkilatları yanında tüm ülkücü camia, pazar gününe yoğunlaşmış durumda.

MHP'de Miting Seferberliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kübra Kabukçu/MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ilimiz İstasyon Meydanında 23 Kasım Pazar günü gerçekleştireceği  “aday belli karar net” mitingi için MHP İl Başkanı ve parti teşkilatları başlattıkları hummalı çalışmalarını sürdürüyorlar.

MHP'de Miting Seferberliği

TARİHİ GÜN 13 KASIM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin birçok ilden gelen tekliflere rağmen, MHP İl Başkanı Semih Işıkver’in talebi üzerine bölgesel mitingini Elazığ’da yapacağını açıklamasının ardından parti tüm hatlarıyla sahaya indi ve miting hazırlıklarına başladı. 

MHP'de Miting Seferberliği

ÜLKÜCÜ CAMİA TEK YÜREK

Miting çalışmalarını şehir merkezinde parti kademeleriyle yaptığı toplantılarla birlikle ilçe merkezlerine taşıyan MHP İl Başkanı Semih Işıkver, kongre öncesi camianın önde gelen isimleri ile  görüşüyor, fikir alışverişi yapıyor ve onların önerilerini alıyor.

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Elazığ ziyareti öncesi parti teşkilatında da ciddi çalışmalar yapılıyor. 

MHP'de Miting Seferberliği

KOMİTELER ÇALIŞIYOR, HEYECAN DORUKTA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ilimizde gerçekleştireceği mitingle ilgili komiteler kuran ve her bir komitenin çalışmasını yakından  takip eden Başkan Işıkver, sosyal paylaşım sitesinde şunları ifade etti:

“Komitelerimiz çalışıyor, Heyecanımız artıyor, gururlu ve azimliyiz.. LİDER DEVLET BAHÇELİ GELİYOR…

Miting Komitemizle Toplantımızı gerçekleştirdik, hazırlıklar devam ediyor. 

Gözümüz, gönlümüz ve bütün yüreğimizle Liderimizin hakkıyla ağırlama uğraşındayız. 

Gururluyuz…”

MHP'de Miting Seferberliği

ÜLKÜ ERLERİ GÖREVDE

Miting öncesi mevcut teşkilatlarda görev yapan ya da eskiden ülkücü hareket içinde yer alan tüm mensuplarını ziyaret eden ve destek talep eden MHP İl Başkanı bu çerçevede Raif Çiçek başta olmak üzere Oğuzhan Demir, İzzet Ertem gibi MHP eski il başkanları isimlerle de görüşerek kusursuz bir organizasyon olması için çaba sarf ediyor.

MHP'de Miting Seferberliği

BELEDİYE BAŞKANLARI VE MECLİS ÜYELERİ İLE TOPLANTILAR

Pazar günü düzenlenecek miting için teşkilatın her kademesiyle toplantılar yapan MHP İl Başkanı Işıkver, Belediye başkanları ve belediye meclis üyeleriyle de bir araya gelerek hazırlıkları kontrol ediyor.

MHP'de Miting Seferberliği

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARINA DAVET

Miting çalışmaları amacıyla ilçe ziyaretleri yapan Başkan Işıkver, gittikleri ilçelerin Ak Partili Belediye başkanlarını da mitinglerine davet ediyor. Bu kapsamda Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba’yı da davet eden Işıkver’in cumhur üyesi Belediye başkanlarının tümünü mitinge davet etmesi bekleniyor.

MHP'de Miting Seferberliği

HATIRA ORMANI TAMAM

Çaydaçıra Mahallesinde MHP Genel başkanı adına oluşturulan hatıra ormanı için de yoğun mesai harcayan Başkan Işıkver, konu ile ilgili yaptığı paylaşımda;  

Fidanlarımız indi, dağıtımı yapılıyor. 

İlk fidanımızı dikmek bana nasip oldu..

Lider Devlet Bahçeli’nin ilimizi şereflendirdiği haftada Dr. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı’na hayat veren Yüce Allah’a sonsuz kez hamdolsun” ifadelerine yer verdi.