MHP: Bizi Karıştırmayın

Ak Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'nın, Ak Partili üç milletvekili, Belediye Başkanı ve il başkanının katıldığı televizyon programında Pertek Köprüsü ile ilgili MHP Milletvekili Semih Işıkver'in açıklamalarını referans göstererek sarf ettiği sözlerle ilgili başlayan polemiğe  MHP İl Başkanlığı da müdahil oldu.

MHP: Bizi Karıştırmayın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın canlı yayında Pertek Köprüsü ile ilgili olarak daha çok muhalefet milletvekili üslubuyla yaklaşımını eleştiren Gazeteci Nafiz Koca, “Nazırlı,  MHP’ye göz mü kırpıyor?”  yorumunu yapmıştı.

Milletvekilli Nazırlı ile Gazeteci Nafiz Koca arasında Pertek Köprüsü üzerinden yaşanan polemiğe,  MHP il Başkanlığı da müdahil oldu “ve bizi karıştırmayın” mesajı verdi.

MHP Elazığ Teşkilatının resmi sosyal medya hesabından yayınlanan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Sayın Nafiz Koca;

Sn. Vekilimiz M. Rıdvan Nazırlı ile süregelen tartışmanızın hiçbir yerinde partimizin kurumsal kimliği öne çıkmamıştır. Buna rağmen son yazmış olduğunuz köşe yazınızda bu hassasiyetin gözetilmemiş olmasını esefle karşılamış bulunmaktayım. 

MHP Elazığ Milletvekili Sn. Semih Işıkver’in bir süre önce bir TV programında sorulan bir soru üzerine Pertek Köprüsüyle ilgili olarak kısa süre içerisinde kayda değer bir gelişmenin yaşanmasının mümkün olmayacağı şeklindeki açıklamasıyla alakalı, Elazığ Ak Parti Milletvekili Sn. Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın Sn. Işıkver’in beyanını doğrular nitelikteki değerlendirmeleri nedeniyle Sn.Nazırlı’nın MHP’ye göz kırptığını ihtiva eden ifadelerinizi doğru bulmadığımı halkımıza ve partimize karşı bir sorumluluk olarak değerlendirdiğimi belirtmek isterim.

Sn. Nazırlı Cumhur İttifakının Adalet ve Kalkınma Partisi kanadında şehrimiz ve halkımız lehine önemli gayretleri olan aynı zamanda Cumhur İttifakı ruhunu sahaya yansıtma noktasında önemli çalışmalar sarf eden ilimiz adına önemli bir değerdir.

Bu vesile ile tek ve öncelikli gündemi ülkemize ve halkımıza hizmet etmek olan MHP isminin gereksiz polemiklerin içinde zikredilmemesine özen gösterilmesini önemle rica ederim…”

MHP il Başkanlığının açıklamasında, partinin polemiklere alet edilmemesi yönündeki özel rica yanında, Ak Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ile ilgili gazeteci Nafiz Koca’nın yorumlarını güçlendirecek cümlelere yer verilmesi dikkatlerden kaçmadı.