MHK, hakemleri açıkladı

Merkez Hakem Kurulu, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta 11. Hafta ve Misli.com 3. Lig 3. Grup'ta 10. Hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı

MHK, hakemleri açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 11. Hafta ve Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta 10. Hafta maçlarını yönetecek hakemler ilan edildi. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan atama ve TFF Resmi Web Sitesi’nden yayımlanan programa göre Elazığspor’un, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 11. Haftası’nda 18 Kasım Çarşamba günü saat 13.00’te Van Atatürk Stadı’nda Vanspor FK ile oynayacağı maçı İzmir Bölgesi’nden Klasman Hakemi Mehmet Çağatay Lakot yönetecek. Lakot’un yardımcılıklarını Denizli Bölgesi’nden Muratcan Ilgaz ile Manisa Bölgesi’nden Serkan Öksüz yapacak. Müsabakada 4. Hakem olarak ise yine İzmir Bölgesi’nden Fatih Takoil görev üstlenecek.

ELAZIĞ KARAKOÇAN’A İSTANBUL HAKEMİ

Misli.com 3. Lig 3. Grup’un 10. Haftası’nda 19 Kasım Perşembe günü saat 13.00’te Erbaa İlçe Stadı’nda Erbaaspor’a konuk olacak olan Elazığ Karakoçan’ın zorlu maçını İstanbul Bölgesi’nden Klasman Hakemi Batuhan Bayar yönetecek. Bayar’ın yardımcılıklarını yine İstanbul Bölgesi’nden Sinan Bilen ile Uğur Aydoğdu yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise İstanbul Bölgesi Bölgesel Lig Hakemi Samet Tükenmez görevlendirildi.