METİN BULUT, HİSARCIK İLÇE TEŞKİLATI'NI ZİYARET ETTİ

Elazığ Milletvekili Metin Bulut İl Koordinatörü Mevlüt Akgün ile birlikte AK Parti Hisarcık İlçe Teşkilatını ziyarette yaptığı konuşmada, siyasetin elit bir kesimin sadec

METİN BULUT, HİSARCIK İLÇE TEŞKİLATI'NI ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Milletvekili Metin Bulut İl Koordinatörü Mevlüt Akgün ile birlikte AK Parti Hisarcık İlçe Teşkilatını ziyarette yaptığı konuşmada, siyasetin elit bir kesimin sadece Ankara’daki ofislerde oturup yönettiği bir şey olmadığını söyledi.
 

Bulut, ”Bunu yapanlar zaten kazanamıyorlar ve başarılı olamıyorlar. Siyaset alanda sürekli yapılan bir iştir. Yani ne kesinti kabul ediyor, nede mesafe koymayı kabul ediyor. O yüzden zor olsa da, güç olsa da bölgemizdeki bütün ilçeleri tek tek gezeceğiz. 2’inci Bölgede 185 ilçemiz var. Çok kolay bir iş değil, ama biz bunların hepsini gezmek istiyoruz. Şundan dolayı gezmek istiyoruz; İstedikleri kadar şu ilçe şöyle, şu ilçe böyle diye anlatsınlar, bizzat gezecek, görecek ve sahaya ineceksiniz. Ancak öyle anlayabiliyorsunuz. Bizde ondan dolayı çok yoğun bir mesai harcayıp tüm ilçelerimizi tek tek gezmek istiyoruz. Allah’a hamdolsun ki böyle yapıyoruz. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Biz dinamik bir yapıyız. Yarın seçim olsa biz hazırız. Canlılığımızı ve gücümüzü halkımızdan alıyoruz. Teşkilat olarak Salı günü yapılan toplantıları sakın terk etmeyin. Çünkü araya kopukluk girdiğinde sizin toparlama şansınız ve ihtimaliniz olmuyor. Ne olursa olsun bu toplantıları devam ettirmek lazım. Böyle olunca mutlak başarı sağlanıyor. 2002 Yılı 3 Kasım Milletvekili seçimlerinde Hisarcık’ta yüzde 28 oranında oy almışız. Son seçimlerde ise bu rakam yüzde 68’e sıçramıştır. Bu başarı çaba, gayret ve liderimizin dik duruşuyla elde edilmiştir. Sağlamış olduğunuz katkılardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. 15 Temmuz’da Türkiye’de bütün teşkilatlarımız Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olduğunu ortaya koydu. Hep birlikte alanlara indik. Belediye Başkanlarımız hakikaten büyük destek verdiler. Büyük belayı hep birlikte defettik, bundan dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum. Bu bir hasbıhal toplantısı, artık sizler bu işin gerekliliğine bizden daha fazla inanıyorsunuz” diye konuştu.