MEB Çalışanlarına 1656 TL Promosyon !

Elazığ Eğitim-Bir-Sen 1 No'lu şubesi,  yetkili sendika olarak katıldığı banka promosyon ücretleri görüşmelerinde önemli bir başarıya imza attı

MEB Çalışanlarına 1656 TL Promosyon !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu şubesi,  yetkili sendika olarak katıldığı banka promosyon ücretleri görüşmelerinde önemli bir başarıya imza attı. Yeni yapılan anlaşma ile MEB çalışanları yaklaşık  %300  bir önceki antlaşmaya göre daha fazla promosyon alacak. Yapılan yeni promosyon antlaşması nedeniyle bir açıklama yapan  Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube  Başkanı İbrahim BAHŞİ “Yetkili sendika olarak katıldığımız Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim çalışanları, Ortaöğretim ve Kurumları kapsayan 29 Haziran Perşembe günü yapılmış olup, promosyon anlaşması yapılacak bankanın tespitine ilişkin Başbakanlık Genelgesi doğrultusunda yetkili sendika şubesi olarak yürütülen görüşmeler ve çalışmalar neticesinde üç yıllık süre için peşin olarak kişi başına 1.656 TL gibi rekor bir promosyona imza atıldı. Anlaşma en yüksek teklifi veren Ziraat bankası ile yapıldı. Ayrıca sözleşmedeki ilgili maddeler gereği daha sonradan ilimize tayin olan çalışanlarımız 3 yıl boyunca dahil olduğu süre zarfında çalışma süresine göre promosyonlarını alacaklardır. Hesap işletim ücreti, EFT, Havale vb. hizmetler için hiçbir ücret alınmayacaktır” dedi.

Bu anlamda şartnamenin oluşum sürecinde kurulan komisyon çalışmalarına MEB çalışanlarını  temsilen katıldıklarını vurgulayan  BAHŞİ “Türkiye’nin en büyük eğitim sendikası olarak bugüne kadar hep adaletin tesisi ve haklının yanında olmayı görev bildik, bilmeye de devam edeceğiz. Bu konuda hiçbir tereddüt yoktur. Promosyon anlaşması çalışmalarına katkı veren İhale Komisyonundaki  Atilla YILMAZ, Salih AYDIN, Hurrem USLU , Yaşar LEVENT ve Nilüfer YETİŞ’e teşekkür eder, banka maaş promosyon anlaşmasının eğitim çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.