Matematiksel olarak garanti değil!

Temsilcilerimiz ES Elazığspor ile 23 Elazığ FK'nın mücadele ettiği TFF 3. Lig 1. ve 2. Grup'ta küme düşme ihtimalleri çok uzak bir ihtimal olsa da devam ediyor

Matematiksel olarak garanti değil!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. ve 2. Grup’ta normal sezonların tamamlanmasına sayılı haftalar kaldı. TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz ES Elazığspor 39 puanla haftayı 10. Sırada tamamlarken, küme düşme hattıyla arasına bitime 3 hafta kala 9 puan fark koymayı başardı.
16. sırada yer alan küme düşme hattındaki Yomraspor’un 30 puanı bulunuyor. Kalan haftalar için Trabzon ekibinin Elazığspor’u yakalama şansı oldukça düşük olsa da iki takım arasında ikili averajlar eşit. Genel averajda ise Yomraspor’u +1 farkla Elazığspor’a üstünlüğü söz konusu.
TFF 3. Lig 2. Grup temsilcimiz 23 Elazığ FK’nın grubundan ise 2 takım Bölgesel Amatör Lig’e düşecek. Haftayı 34 puanla 10. Sırada kapatan temsilcimiz, 26 puanlı 15. Sıradaki Bayrampaşa ile 8 puanlık farka sahip. 23 Elazığ FK’nın da tıpkı Elazığspor gibi çok düşük bir ihtimal de olsa küme düşme ihtimali bulunuyor.