MASSAD, Alacakaya'da Muhtarların Sorunlarını Dinledi

İşadamı Mehmet Karacadağ'ın ev sahipliğinde MASSAD Alacakaya ilçesi muhtarlarının sorunlarının çözümü için düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda muhtarların talep ve sorunları dinlendi, çözüm önerileri istişare edildi.

MASSAD, Alacakaya'da Muhtarların Sorunlarını Dinledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MASSAD Başkanı Fatih Üzel, Alacakaya’nın sesini duyurmak için bir arada olduklarını söyleyerek: “Değerli arkadaşlar; sizlerden de görüşlerinizi alacağız, sorunlarınızı alacağız. Yukarıya, büyüklerimize ileteceğiz inşallah. İnşallah sorunlarınızı çözme konusunda da yardımcı olacağız sizlere. MASSAD temsil konusunda biraz sıkıntılı. Temsil konusunda adalet istiyoruz. Bu yüzden bütün siyasi partilere çağrıda bulunuyoruz. Mutlaka bizim bölgenin temsilde adil bir şekilde seçilecek yerden aday gösterilmesini istiyoruz. O yüzden de bütün siyasi partilerden eğer bizim adaylarımızı göstermezseniz; son ihtimalde olsa bağımsız aday çıkaracağımızı ve bunun için de elimizden gelen neyse yapacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz” ifadelerini kullandı.
Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz ise,“Maden kaynaklarının zengin olduğu bir bölgede yaşıyoruz. Ancak maalesef bu zengin kaynakların üzerinde oturmamıza rağmen fakirlik yaşıyoruz.” dedi.