Marka Projeler Görücüye Çıkıyor  

Aziz şehir Elazığ'ın  geleceği ve hemşehrilerinin   refahı için yine, yeniden diyerek gerçek belediyecilik anlayışıyla yeni dönemde hizmet ve eser yolculuğuna hazır olduklarını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları,  hazırladıkları marka projeleri, 1 Mart Cuma günü saat 19.30'da Kanal Fırat, Kanal 23 ve Kanal E ortak canlı yayınında kamuoyunun beğenisine sunacaklarını da dile getirdi.

Marka Projeler Görücüye Çıkıyor  
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’daki temaslarını sürdürüyor. 

Her gittiği yerde sevgi ve ilgi ile karşılanan Başkan Şerifoğulları; “Şimdi daha güçlü adımlarla ve marka projelerimizle, 'Yine, yeniden; hazırız ve kararlıyız' diyerek, şehrimizin her bir köşesine azim ve kararlılıkla hizmet seferberliğini sürdüreceğiz, eser belediyeciliğini her mahallemize nakış nakış işlemeye devam edeceğiz.” dedi. 

Marka Projeler Görücüye Çıkıyor  

ŞERİFOĞULLARI’NDAN YOĞUN ZİYARETLER 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Elazığ’daki yoğun programlarını sürdürdü.

Marka Projeler Görücüye Çıkıyor  

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN ŞOFÖR ESNAFINA ZİYARET 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Başkan Şerifoğulları ilk olarak, Sürsürü Minibüs Durağı'ndaki şoför esnafları ile bir araya geldi. 

İlk 5 yıllık görev süresinde şoför esnafına önemli destekler sunan Başkan Şahin Şerifoğulları, talepleri dinledi, yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlatarak destek istedi. 

Esnaflar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Programa, Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman da katıldı.  

Marka Projeler Görücüye Çıkıyor  

HALK EĞİTİM MERKEZİ VE FIRAT LİMAN BAŞKANLIĞI'NA ZİYARET 

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları ve beraberindeki heyet daha sonra, Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Tabar, kurum çalışanları ve kursiyerlerle buluştu. 

Merkez faaliyetleri hakkında bilgi alan Başkan Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için destek istedi.  Başkan Şerifoğulları ve heyet ardından, Fırat Liman Başkanı Abdurrahman Türken ve kurum çalışanlarını ziyaret etti. 

Marka Projeler Görücüye Çıkıyor  

ESNAF VE VATANDAŞLARIN DESTEĞİ ARTARAK DEVAM EDİYOR

Başkan Şahin Şerifoğulları, Seyda Molla Bahri Bulvarı'nda faaliyet gösteren esnaflarla bir araya gelerek  vatandaşlarla buluştu.  Başkan Şerifoğulları’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden esnaf ve vatandaşlar, yeni dönem için Şerifoğulları’na olan desteklerinin artarak devam edeceğini dile getirdi. 

Marka Projeler Görücüye Çıkıyor  

VATANDAŞLAR, “YİNE, YENİDEN ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI” DİYOR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, mahalle mahalle, hane hane gezerek vatandaşlarla da bir araya gelmeye devam etti. 

Şerifoğulları ve beraberindekiler Yeni Mahalle’de ikamet eden Melih Özdemir ve Güneykent Mahallesi’nde ikamet eden Erhan Kaya’nın ev sahipliğinde vatandaşlarla buluştu. 

Başkan Şerifoğulları’nı evlerinde ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getiren mahalle sakinleri, “31 Mart’ta yine, yeniden Şahin Şerifoğulları.” diyeceklerini ifade etti. 

Marka Projeler Görücüye Çıkıyor  

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “İLK 5 YILLIK GÖREV SÜREMİZDE HAYATA GEÇİRDİĞİMİZ SAYISIZ PROJELERİN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ”

İlk 5 yıllık görev süresinde Elazığ’ın gelecek on yıllarını planlayarak hizmet ve eser ürettiklerini dile getiren Başkan Şahin Şerifoğulları; “Şehrimizin bugününü ve geleceğini şekillendirmek, insanımızın yaşam kalitesine değer kazandırmak hedefi ile 2019 yılında çıktığımız bu kutlu yolda, birbirinden kıymetli onlarca projemizi yatırıma dönüştürmenin haklı gururu ile hemşehrilerimizin huzurundayız. Hizmet, eser ve gönül belediyeciliği ilkesi ile attığımız her adımda, şehrimizin gelecek on yıllarını planladık, kronikleşmiş sorunların temeline inip köklü çözümler üreterek aziz şehrimizi yatırımlarla donattık. Yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiğimiz her yerde, bir araya geldiğimiz her bir vatandaşımızın bizlere gösterdiği sevgi, ilgi şehrimiz ve hemşehrilerimiz için attığımız her adımın ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.” dedi.

Marka Projeler Görücüye Çıkıyor  

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “MARKA PROJELERİMİZİ, VATANDAŞLARIMIZA ANLATIYORUZ”

Başkan Şerifoğulları konuşmasını; “Aziz şehrimizin geleceği ve kıymetli hemşehrilerimiz refahı için yine, yeniden diyerek gerçek belediyecilik anlayışıyla yeni dönemde hizmet ve eser yolculuğuna hazırız. ‘Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı.' düsturuyla kapı kapı, hane hane gezip, özenle hazırladığımız birbirinden önemli projelerimizi vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Şimdi daha güçlü adımlarla ve marka projelerimizle, 'Yine, yeniden; hazırız ve kararlıyız.' diyerek, şehrimizin her bir köşesine azim ve kararlılıkla hizmet seferberliğini sürdüreceğiz, eser belediyeciliğini her mahallemize nakış nakış işlemeye devam edeceğiz. En büyük amacımız; sevdalısı olduğumuz bu şehri geleceğe emin adımlarla taşımaktır.” diye sürdürdü.  

Marka Projeler Görücüye Çıkıyor  

ŞEHİR HALKI 1 MART CUMA, SAAT 19.30’A KİLİTLENDİ

Başkan Şahin Şerifoğulları hazırladıkları marka projeleri, 1 Mart Cuma günü saat 19.30’da Kanal Fırat, Kanal 23 ve Kanal E ortak canlı yayınında kamuoyunun beğenisine sunacak. Vatandaşlar, Elazığ’ı Türkiye yüzyılına taşıyacak marka projelerle tanışmak için bu tarih ve saati sabırsızlıkla bekliyorlar.