MARED'DEN ANLAMLI YARDIM

Okul idaresinin talebi doğrultusunda temin edilen eğitim araç-gereçleri ve spor malzemeleri Dernek Başkanı Mahmut KAHRAMAN, 2

MARED'DEN ANLAMLI YARDIM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Okul idaresinin talebi doğrultusunda temin edilen eğitim araç-gereçleri ve spor malzemeleri Dernek Başkanı Mahmut KAHRAMAN, 2. Başkan Şaban POLAT, Muhasip Yalçın ÇELİKEL, MARED İl Temsilcilerimiz Cahit CAN ve Feyzi KAHRAMAN tarafından, Okul Müdürü Ahmet YILDIRIM’a teslim edildi.

Başkan KAHRAMAN yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: “ Yönetim olarak her durum ve şartta gençleri çok önemsiyor ve bilhassa Elazığ’da yaşayan evlatlarımızın her ihtiyacına imkanlarımız ölçüsünde yetişmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda üniversiteyi kazanıp İstanbul’a gelen ihtiyaç sahibi, başarılı 30 öğrencimize de aylık burslarımızı düzenli olarak ödüyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Gerek eğitim gerekse spor anlamında desteklerimiz devam edecek. Yaşanan olayların hassasiyetinden dolayı, bu yıl kültürel faaliyetlerimize ara verdik. Her dönem zaten yaptığımız sosyal yardımlaşma faaliyetlerini daha da arttırdık.  Bu anlamda bizlere destek olan, bu yardımların yerlerine ulaşmasına vesile olan başta yönetim kurulum olmak üzere, tüm sponsorlarımıza, derneğimizin üyelerine, hemşerilerimize, dostlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.