MALKOÇ, ELAZIĞ TSO BAŞKANI ALAN İLE GÖRÜŞTÜ

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç Elazığ TSO'yu ziyaret ederek Başkan İdris Alan ile görüştü. Görüşmede Elazığ TSO ve ilin ekonomi ve sanayisi hakkında bilgiler veren Başkan Alan, Malkoç'a ziyareti için teşekkür etti.

MALKOÇ, ELAZIĞ TSO BAŞKANI ALAN İLE GÖRÜŞTÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU ÖNEMLİ HİZMETLER VERİYOR

Elazığ ekonomisi ile Elazığ TSO’nun tarihçesi ve üye yapısıyla ilgili Malkoç’a bilgiler veren Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ziyarette yaptığı değerlendirmede, “Sayın Şeref Malkoç büyüğümüz bugün çok yoğun Elazığ programı kapsamında Odamızı da ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır. Kendisine öncelikle teşekkürlerimi sunuyor ve ilimizde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Sayın Malkoç uzun yıllar boyunca siyaset arenasında ve Türkiye’nin en zorlu süreçlerinde büyük hizmetleri olmuş çok değerli bir siyaset adamıdır. Şu anda da Kamu Başdenetçisi olarak,  kamu hizmetlerinin kalitesinin artırılması, vatandaşla halk arasındaki iyi ilişkilerin, iyi yönetimin kökleşmesi ve aynı zamanda da idareyi denetleyerek şeffaflığın artması ve hak arama kültürünün yaygınlaşması anlamında önemli hizmetler vermektedir. Ben bu düşüncelerle bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, en derin saygılarımı sunuyorum” dedi.

ELAZIĞ ÜLKEMİZİN GÜVENLİK SİGORTASIDIR

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’ta Başkan Alan’a teşekkür ederek, “Sayın Başkanım bende bu nazik karşılamanız ve ilginiz için teşekkür ediyorum. Elazığ elbette bu bölgede ve Ülkemiz için son derece önemli bir il. Bölgenin merkezinde yer alan ve tarihi süreç içerisinde bu şehrin yiğit insanlarının dik duruşu sayesinde Elazığ Ülkemizin adeta bir güvenlik sigortası olmuştur. Elazığlılar her gittikleri yerde lider olarak öncülük etmiş ve bu ülkeye büyük hizmetler etmişlerdir. Biz Elazığ’ı hep böyle gördük ve böyle değerlendirildiğine şahit olduk. Bu nedenle bu kadim şehirde bugün bulunmaktan son derece mutluyum. Elazığ programımız kapsamında bir dizi ziyaretimizin ardından Üniversitemizde öğrencilerle buluşarak Ombudsmanlık ve Kamu Başdenetçiliği ile Yeni Türkiye hususlarında söyleşimiz olacak. Bu doğrultuda Elazığ programımıza Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ederek başlamış bulunuyoruz” dedi.