Malatya'nın Hedefinde Elazığ Var!

6 Şubat'tan etkilenen Malatya'da Yeni Malatya stadyumu ve tesisleri de hasar almıştı. Geçtiğimiz günlerde Yeni Malatyaspor'un yeni sezonda maçlarını oynamamak için stadyum aradığı spor servisimize gelen bilgiler arasında yer alırken, seçenekler arasında Elazığ Atatürk Stadyumu da var…

Malatya'nın Hedefinde Elazığ Var!

6 Şubat depremi sonrasında Yeni Malatya Stadyumu'ndaki belirsizlik, gelecek sezon maçlarının nerede oynanacağı konusunda Sarı-Kırmızılı Yönetimin Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüştüğü öğrenildi…

200 milyonluk yatırımla hizmete giren devasa stadyum için herhangi bir faaliyetin yapılmaması Malatyaspor taraftarları arasında endişe yaratmaya devam ediyor.

Malatya'nın Hedefinde Elazığ Var!

Sarı-Kırmızılı yönetimin, gelecek sezon maçlarını nerede oynayacakları konusunda girişimlerini sıklaştırdığı öğrenilirken, Malatyaspor'un listesinin başında Elazığ Atatürk Stadyumu bulunduğu spor servisimize gelen bilgiler arasında.

Malatya'nın Hedefinde Elazığ Var!

Malatyaspor Yönetiminin Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ekşi ile bir görüşme gerçekleştirdiği, maçlarını yeni sezonda Elazığ’da oynamak için teklifte bulunduğunu ancak Türkiye Futbol Federasyonun konuya sıcak bakmadığı spor servisimize gelen bilgiler arasında.