Malatya'daki vinç kazasında bir tutuklama

Malatya'da bir inşaat sahasında vincin devrilmesi sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin de ağır yaralandığı olayla ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.

Malatya'daki vinç kazasında bir tutuklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya’da bir inşaat sahasında vincin devrilmesi sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin de ağır yaralandığı olayla ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı Mahallesi’nde dün 15.15 sıralarında meydana gelen olayda, Saray Bosna Caddesi üzerinde yapımı devam eden bir inşatta vinç işçilerin üzerine devrildi. Olayda 4 işçi ağır yaralanırken, hastaneye kaldırılan yaralılardan Mesut Gündoğan (34), Fatih Kızılkaya (25), Mehmet Yel (22) hayatını kaybetti.

Olayda hayatını kaybeden işçilerinin cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından memleketlerine gönderildi.

Hastanede tedavisine devam edilen Musa Aydın’ın (25) hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, olayla ilgili olarak vinç operatörü Muhammet B. ile ustalar Ömer G. ve Yakup G. gözaltın alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen vinç operatörü Muhammet B. tutuklanırken, ustalar Ömer G. ile Yakup G. savcılıkça serbest bırakıldı.