MACERAYA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

24 HAZİRAN SEÇİMLERİNE 3 GÜN KALA KARARSIZ SEÇMEN TAVIRLARI SONA ERİYOR. VATANDAŞ İKİNCİ BİR 7 HAZİRAN VAKASI YAŞAMAMAK ADINA İSTİKRARA VE KARARLILIĞA DEVAM DİYOR. 7 HAZİRAN SEÇİMLERİNE GÖNDERME YAPAN SEÇMENLER ÜLKEMİZİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN BAŞKA HİÇ KİMSEYE TESLİM ETMEYİZ DİYORLAR.

MACERAYA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 24 Haziran seçimlerine üç gün kala özellikle kararsız seçmenlerin tavrı netleşmeye başladı. Ülkenin 7 Haziran seçimleri sonrası oluşan hükümet krizi ile 15 Temmuz hain kalkışması ile önemli iki badireyi atlattığını ifade eden vatandaşlar, 24 Haziran seçimlerinde ülkenin geleceğini maceraya atacak yanlışlığa düşmeyeceklerini ifade ediyorlar.

ÜLKE YÖNETMEK CİDDİ İŞ

Ülke yönetmenin hele de Türkiye gibi birçok ülkenin ve hareket alanları kısıtlanan küresel güçler ve onların PKK ve FETÖ gibi yerli işbirlikçilerin tepkisini çeken bir ülkeyi yönetmek, dünya dengelerini kendi çıkarlarına uygun kurmaya çalışan ABD, AB ve diğer oluşumlara karşı her zaman dik bir duruş sergilemenin yürek, birikim ve tecrübe istediğini belirten vatandaşlar, bu konuda dikkatli davranılması gerektiğini ifade ediyorlar.

MUHARREM İNCE VAAT VE SÖYLEMLERİ İLE CİDDİ BULUNMUYOR

24 Haziran seçimlerinin ülkenin kader seçimi olduğu, ekonomi, sosyal hayat ve inanç hürriyetleri konusunda elde edilen kazanımların kendi siyasi hırs ve kendilerine yüklenen misyonu yerine getirmek olarak gören, ülke yönetmek gibi hiçbir yeteneği  olmayan, belirli çevrelerce allanıp pullanarak sahneye sürülen bayatlamış bir senaryoyu dikkatle izlediklerini belirten vatandaşlar,Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin, vaat ve söylemleri ile ciddi bulunmayan  bir isim olduğunu belirterek, onun yönetiminde bulunan bir Türkiye’nin ne hedefinin ne de vizyonunun olmayacağını  belirtiyorlar.

Vatandaşlar, İnce’nin Elazığ’da yapmış olduğu mitingin  de  şovdan öteye geçmediğini belirttiler.

AKŞENER’E VERİLEN DESTEK BAŞARILI OLMAZ

15 Temmuz’da hain emellerine ulaşamayan FETÖ ve mensuplarının  asla pes etmediklerini dile getiren vatandaşlar, FETÖ mensuplarının Meral Akşener ‘e  destek veriyor iddialarının başarılı olmayacağını ifade ettiler.

Akşener, 15 Temmuz darbesi öncesinde yaptığı bir  konuşmasında “15’inden sonra önemli şeyler olacak” diyerek dikkatleri üzerine çekmiş ve bu konunun yanlış anlaşıldığını ifade etmişti.

 

 

 

 

YAPTIKLARININ HATIRINA ERDOĞAN

2002 yılında kurulduktan sonra girdiği ilk seçimde tek başına iktidar olan ve bugüne kadar ülkenin kaderini,sağlık, eğitim, toplu konut, ulaşım, sosyal yardım, ekonomiye teşvikler, gençlere, bayanlara yönelik küçük kredi ve hibeler, sosyal yardımlar gibi halkın yaşam kalitesini yükseltecek birçok icraatı hayata geçiren Tayyip Erdoğan’ın bu hizmetlerinin hatırına yeniden desteklenmesi ve hizmetler  için devam denmesinin geleceğimiz adına önemli bir sorumluluk olduğunu belirten vatandaşlar, birçok ülke halkının Erdoğan gibi bir lider özlemi çektiğini ifade ediyorlar.

HEM MÜCADELE HEM HİZMET

Siyaset girdiği günden beri hep engellenmek istenen, okuduğu bir şiir dolayısıyla hapse atılan, partisi “laiklik karşıtı faaliyetlerin odağı” gerekçesiyle bir oyla kapatılmaktan kurtarılan, kendisini devirmeye çalışan küresel güçlerle mücadele ettiği gibi halka hizmetten de bir an geri durmayan Tayyip Erdoğan’ın yarım kalan dev projelerinin devam etmesi için de desteklenmesi gerektiğini belirten seçmenler, bu konuda Elazığ’ın tavrının netleştiğini belirtiyorlar.