' LOKANTACI ESNAFIMIZ MAĞDUR EDİLİYOR'

Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Süleyman Ulaş, Esnaflarının mağdur olduğu konuların başında fırınlarda ve kasaplarda yemek pişirilmesi olduğunu belirterek 'Bazı kasaplar dükkanları

' LOKANTACI  ESNAFIMIZ MAĞDUR EDİLİYOR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Süleyman Ulaş, Esnaflarının mağdur olduğu konuların başında fırınlarda ve kasaplarda yemek pişirilmesi olduğunu belirterek “Bazı kasaplar dükkanlarında mangal kurup et pişirerek satıyorlar. Bu esnaflıkla bağdaşmaz bir durumdur. Ayrıca fırınlarda yemek pişiriliyor bu durumu her platformda dile getirmemize rağmen hala bu sorun devam ediyor. Bazı fırınlarımızın dolaplarında bizlerden çok et bulunuyor. Sorulduğunda personelimizin yemesi için aldıklarını söylüyorlar. Bu kadar eti nasıl personele yediriyorsunuz sorarlar. Bizler de lokantalarımız da ekmek pişirelim, müşterilerimize et satalım. Ben buradan esnaflarımıza sesleniyorum herkes kendi işini yapsın ki birlik beraberlik içinde olalım”.

 “RESMİ KURUMLAR KENDİ PERSONELİ DIŞINDA KİMSEYE YEMEK VERMESİN”

Başkan Süleyman Ulaş, Bazı kamu kurum ve kuruşları personelini dışında vatandaşlara yemek verdiğini söyleyerek “Resmi Kurumlar kendi personeline yemek vermesine karşı değiliz. Sadece bizim isteğimiz kendi personelleri dışındaki kişilere yemek vermesinler. Kurumlar kendi dışındaki kişilere yemek verdiğinde esnaflarımız mağdur oluyor. Ben buradan resmi kurum ve kuruluşlarımızın yetkililerine seslenmek istiyorum. Esnafımız zaten zor durumda kurum dışındaki vatandaşlara yemek vermeye devam ederseniz esnaflarımızı daha zor günler bekliyor demektir” ifadelerine yer verdi.