Lisede kanlı saldırı: 13 öğrenci yaralandı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bulunan bir lisede düzenlenen silahlı saldırı paniğe neden oldu. İlk belirlemelere göre 13 öğrenci yaralandı.

Olay, Hasan Çelebi Mahallesi’nde yer alan Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana geldi. İddiaya göre bir öğrenci, henüz bilinmeyen bir nedenle okul içerisinde silahla ateş açtı.

Saldırıda ilk belirlemelere göre 13 öğrenci yaralanırken, bazı öğrencilerin panik anında kaçmak için camdan atladığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve özel harekat ekibi sevk edildi.

Yaralı öğrenciler ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken, güvenlik güçleri okulda geniş çaplı önlem aldı. Okulda bulunan öğrencilerin büyük bölümü tahliye edilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.