LGS Türkiye Birincisi Sare Yıldız, Gürtürk'ü Ziyaret Etti

6 Haziran 2021 tarihinde yapılan Lise Geçiş Sınavında ilimizden Yöntemim Okulları öğrencisi Sare Yıldız tüm soruları cevaplayarak 500 tam puan almış ve Türkiye Birincisi olmuştu.

LGS Türkiye Birincisi Sare Yıldız, Gürtürk'ü Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sare Yıldız  ailesi, öğretmenleri ve Yöntemim Okulları kurucusu Nedim Durgungöl ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’ü ziyaret ederek mutluluğunu paylaştı.

Başarılı öğrencimiz ve ailesi ile sohbet eden Müdür Gürtürk, Türkiye genelinde 36 ilimizde eğitim gören 97 öğrencimiz tam puan alma başarısı gösterdiğini ifade ederek;“Sare kızımız da Türkiye birincileri arasındaki yerini alarak ilimize büyük bir gurur yaşatmıştır.Bugün yapılan bu sınavın sonuçlarının açıklanmasıyla sevincimiz de mutluluğumuz da Sare kızımız sayesinde artmış oldu. Bu başarıyla hepimiz gurur duyduk. Planlı, programlı ve hedefini ortaya koyarak yapılan her çalışmanın başarıyı mutlaka getirdiğini de bir kez daha görmüş olduk.Ben hem Sare kızımızı hem okulunu, öğretmenlerini ve öğrencimizin ailesini tebrik ediyorum. Bu başarıda elbette onlarında büyük bir payı var.Sonuçların açıklanmasının ardından öğrencilerimiz için artık tercih süreci başlayacak. 05 Temmuz da başlayacak olan bu süreçte de çocuklarımız ve velilerimiz rahat olsunlar. Tüm rehber öğretmenlerimizi öğrencilerimize bu süreçte yardımcı olmaları için seferber edeceğiz. Velilerimizden ricamız lütfen tercihlerini yapmadan önce öğretmenlerimizden, kuracağımız danışma merkezlerinden bilgi alarak işlemlerini gerçekleştirsinler.İlk yerleştirme sonuçları ise 26 Temmuz da ilan edilecektir. Şimdiden sınava giren tüm öğrencilerimizi bir kez daha kutluyor, başarılı bir tercih dönemi geçirmelerini diliyorum” dedi.

Türkiye birincisi  Sare Yıldız’da yaptığı açıklamada  sınava sistemli bir şekilde hazırlandığını, bir çok kaynaktan bol bol soru çözümü yaptığını ve kitap okuyarak bu başarıyı elde ettiğini ifade etti.
Milli Eğitim Müdürü Gürtürk başarılı öğrenciye  çeşitli ödüller vererek başarısını kutladı.

LGS Türkiye Birincisi Sare Yıldız, Gürtürk'ü Ziyaret Etti
LGS Türkiye Birincisi Sare Yıldız, Gürtürk'ü Ziyaret Etti