Leyla Şahin USTA, Ak Parti İl Teşkilatını Ziyaret Etti

 Ak Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin USTA  İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi kapsamında Elazığ  Ak Parti il Başkanı Ramazan GÜRGÖZE ve y&oum

Leyla Şahin USTA, Ak Parti İl Teşkilatını Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Ak Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin USTA  İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi kapsamında Elazığ  Ak Parti il Başkanı Ramazan GÜRGÖZE ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Ziyaret nedeniyle bir açıklama yapan Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan GÜRGÖZE “ İlimizde geleceklerimizin teminatı olan genç nesillerimizin yetişmesine katkı sunmak üzere bir proje geliştirdiler. İlimiz Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Sayın Metin Bulut'la birlikte bu proje ilimizde ve Türkiye'de ilk defa uygulanacak. Bizler de bu projenin yapılacağı alan ve çalışmaları inceledik. Önceki akşam birlikte projeler üzerinde çeşitli fikir alışverişlerinde bulunduk. Ben teşkilatımıza ziyaretleri nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Çocuklara ve gençlere  ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri daha donanımlı yetişebilecekleri bir merkez oluşturabilmek ve iyi bir işe başlangıç yapmak için Elazığ’da olduklarını belirten Ak Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin USTA “ Bu doğu-batı kaynaşması çerçevesinde yaşanabilir bir gençlik nasıl olabilir diye düşündük ve bize bu projeyi ilk getiren arkadaşımızın çalışmaları üzerine biz biraz daha durarak bu çalışmayı geliştirdik. Şu anda neden Elazığ seçildi derseniz; Elazığ biliyorsunuz Doğu ve Güneydoğu'nun çok yakınında olan bir il. Hiç teröre bulaşmamış, halklar arası diyalogun, farklı kültürlerin bir arada çok rahat yaşayabildiği huzurlu bir şehir. Ulaşım açısından da Doğu ve Güneydoğu illerine çok yakın bir mesafede. Misafirperverliğinizi bildiğimiz içinde Elazığ'da yapalım istedik” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ’ın projeyi ilk duyduğunda ‘Sonuna kadar varım’ diyerek büyük bir destek gösterdi ve bu projenin hayata geçirileceği alanı ve arsayı bu proje için tahsis ettiğini ifade eden USTA “. Projemiz İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi. Böyle  bir merkez Türkiye'de yok, ilk defa kuruluyor. Şu anda mimari projesi çizimi bitirilmiş aşamasında, bundan sonrasında da tanıtımını daha etkili bir şekilde yapacağız. Bunun hazırlıkları devam ediyor. Burada ne olacak diye merak edenler için şunu söyleyebilirim; Kapıdan giren genç insanlarla tanışacak, yeni imkânlar ile tanışacak, kendisini keşfetme imkanı bulacak, kendisini keşfederken eğlenecek mutlu olacak. Yeni bir dünyanın nasıl kurulabileceği, 2023 vizyonunun nasıl gelişebileceği noktasında onların fikirlerini alabileceğimiz bir yer olacak. Gençlerin kendilerini ifade ettikleri, kendileri ile ilgili neler yapılmasını istedikleri projelerin ortaya koydukları bir yer haline gelecek” diye konuştu.