Lamine Diarra çarşamba geliyor!

Bordo-Beyazlı ekibimizin 2 sezondur formasını giyen Senegalli golcü yeni sezonda da bordo-beyazlı formayı giymeye yakın

Lamine Diarra çarşamba geliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’de yeni sezon öncesi hazırlıklarını kendi tesislerinde devam ettiren Bordo-Beyazlı ekibimizde transfer gündemi oldukça hareketli son 2 sezonda bordo-beyazlı ekibimizde forma giyen Senegalli oyuncu Lamine Diarra’ya Çarşamba gününe kadar, geçen sezondan alacağı olan 10 Bin Euro’luk ödemenin yapılacağı ve Senegalli yıldızın menajeri ile birlikte Elazığ’a gelerek transfer görüşmesi yapacağı bildirildi.

 

MESUT SARAY’DAN VAZGEÇİLDİ

Dış transfer çalışmaları kapsamında prensip anlaşmasına varılan ve transfer görüşmeleri için Elazığ’a gelen Mesut Saray ile maddi şartlarda anlaşma sağlanamadığı için bu transferden vazgeçildiği öğrenildi… 2015-2016 Adana Demirspor’dan transfer edilen 2 sezon Elazığspor forması giydikten sonra Bandırmaspor’a transfer olan ardından da son olarak geçtiğimiz sezonu Bodrumspor’da geçiren Mesut Saray’ın Elazığspor’la antrenmanlara çıkmasına rağmen beğeni kazanamadığı öğrenildi.

CANER BULUT’TAN 1 YILLIK İMZA

Bordo-Beyazlı Transfer Komitesi’nin transfer görüşmeleri için 1.Etap Kampı’na davet ettiği Caner Bulut’la 1 yıllık anlaşma sağlandı. Geçtiğimiz günlerde Adem Alkaşi ve Alperen Doğan’la sözleşme imzalayan Elazığspor 3. imzayı ise eski oyuncusu Caner Bulut’a attırdı. Başkan Hacı Murat Yümlü’yle görüşen ve mali konularda anlaşma sağlanan 29 yaşındaki sol bek kendisini 1 yıllığına Bordo-Beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

HUMAM TARIQ’IN BİLETİ ALINDI

Bordo-Beyazlı ekibimizin prensipte anlaşma sağladığı Iraklı kanat oyuncusu Humam Tarıq’ın da yakın bir tarihte Elazığ’da olacağı ve antrenmanlarda Orhan Kaynak’ın gözüne girmesi halinde sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Uçak bileti alınan yıldız oyuncunun Elazığspor’daki geleceğini Teknik Direktör Kaynak tayin edecek.