Lahey Büyükelçisi'ne Ziyaret

Avrupa Birliği Projesi 'Engelli Çocuklarımıza Engelsiz Eğitim' kapsamında Hollanda'da ziyaretlerde bulunan Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk Lahey Büyükelçiliğini ziyaret etti. 

Lahey Büyükelçisi'ne Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lahey Büyükelçiliğinde Elçi Aslan Alper Yüksel ve Eğitim Müşaviri Ayşe Büyükbilgin’in karşıladığı Müdür Gürtürk ve ziyaret heyetine Hollanda’da eğitim faaliyetleri ve sistemi hakkında bilgi dosyası sunuldu.

 Eğitim Müşaviri Büyükbilgin’in eğitim sistemi ve engelli hakları hakkında aktardığı bilgiler sonrasında Elçi Yüksel tarafından proje hakkında bilgiler alındı. Yürütülen proje ve ziyaretin amacını aktaran Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, hazırlık sürecinde katkıları için Büyükelçilik yetkililerine teşekkür etti. 

Türk eğitim sistemi ve engellilere yönelik eğitim hizmetleri hakkında bilgiler veren Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Kiem Okulu Direktörü Els de Voogd ile Doktor Laura Haffmans ile görüş alış verişi gerçekleştirdi. Program sonunda Elazığ’ın simgeleri olan Çayda Çıra, Harput Kalesi ve Ulu Camii figürlü plaket takdim edildi.