Kurnaz: 'Bu takıma yazık etmeyin'

Elazığspor Gönülleri Derneği Başkanı ve eski takım kaptanı Erhan Eren Kurnaz, yaptığı yazılı açıklama ile birlik çağrısı yaptı

Kurnaz: 'Bu takıma yazık etmeyin'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta maddi problemlerle cebelleşen TY Elazığspor’da taraftarların en büyük beklentisi transfer tahtasının açılması. Bu kapsamda Elazığspor Gönülleri Derneği Başkanı ve eski takım kaptanı Erhan Eren Kurnaz, yaptığı yazılı açıklama ile birlik çağrısı yaptı. Kurnaz yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“NEDEN BİR ARAYA GELEMİYORSUNUZ?”
“Elazığspor kulüp başkanı diyor ki; “gelin hep beraber taşın altına elimizi koyalım. Bende para vereceğim sizde verin tahtayı açalım”.
Belediye Başkanı’mız diyor ki;”Elazığspor sevdamız, tabiki sahipsiz bırakmamalıyız ama tek başına Belediye bu işi üstlenemez”.
Vekillerimiz dışında bütün siyasi erkler (il başkanları) diyor ki; Elazığspor değerimizdir, yanlız bırakmamalıyız.
TSO Başkanı’mız diyor ki; Elazığspor kaderine terk edilmemelidir.
Şimdi bizde diyoruz ki; herkes aynı fikirde ise neden bir araya gelmiyorsunuz? Herkes açıklamalarında samimi ise bir araya gelin ve bu işi çözün. Eğer samimi değilseniz, kim kime güvenmiyorsa bunu açıkça söylesin. Bu şehrin insanı daha fazla üzülmesin. Herkes kartlarını açık oynasın bütün şehir bilinmeyenleri bilsin. Bırakması gerekiyorsa Başkan bıraksın, destek verilecekse de bir an önce verilsin. 25-30 milyon borç bu şehir için çok değil bu takıma yazık etmeyin.”