KOORDİNASYON VE 'GEÇMİŞ OLSUN' ZİYARETİ

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası koordinasyon toplantılarını sürdüren Elazığ İl Müftülüğüne geçmiş olsun ziyaretleri de devam ediyor.

KOORDİNASYON VE 'GEÇMİŞ OLSUN' ZİYARETİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TDV ÇALIŞANLARI İLE KOORDİNASYON TOPLANTISI

Depremin ilk gününden itibaren sahada görev yapan Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) elemanlarını kabul eden İl Müftümüz Yusuf Sarıkaya, yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

Bundan sonra atılacak adımlar ve çalışmalar konusunda gerekli planlamaların yapıldığı ifade eden Müftü Sarıkaya, depremzedelerin yaralarını sarmak amacıyla gece-gündüz demeden çalışan TDV çalışanlarını ve gönüllülerini tebrik etti.

SULTANGAZİ’DEN ELAZIĞ’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Bu arada, İstanbul Sultangazi İlçe Müftüsü Abdullah Yılmaz ve beraberindeki heyet yaşanan depremin ardından geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere ilimize geldi.

Müftü Yusuf Sarıkaya’yı makamında ziyaret eden heyette; Sultangazi Din Görevlileri Derneği Başkanı M. Hanefi Özkan, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Demirtaş, Süleyman Özyazıcı ve Eyüp Karaaslan ile birlikte Sultangazi gençlerinden Mesut Can hazır bulundu.

Müftü Sarıkaya; Elazığ Müftülüğü öncesinde görev yaptığı İstanbul Sultangazi İlçesi’nden geçmiş olsun ziyareti için gelen heyete teşekkürlerini iletti.