KONUT SAHİPLERİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Konut sahipleri, yıllardır çözüm bekleyen iskan sorunlarının çözüme ulaşmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, 'Sayın Başkanımıza yaşadığımız mağdur

KONUT SAHİPLERİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konut sahipleri, yıllardır çözüm bekleyen iskan sorunlarının çözüme ulaşmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Sayın Başkanımıza yaşadığımız mağduriyetin giderilmesi noktasında sağladığı destek ve katkıdan dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

 

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise “2014 yılında göreve başlarken Elazığlı hemşerilerimize verdiğimiz bir söz vardı. Biz kolaylaştıracağız güçleştirmeyeceğiz, sevindireceğiz nefret ettirmeyeceğiz ve Elazığ’ı kolay ve kaliteli yaşanır bir şehir haline getireceğiz. Tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

TOKİ İmar Hak-Sen 2. etap konutlarının iskan probleminin çözümü noktasında yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Yanılmaz, “İnsanlarımızın bu şehirde mutlu yaşaması bizim için son derece önemlidir. Her zaman, her yerde Elazığ’ın ve Elazığlıların menfaati için çalışmaya devam edeceğiz. İster Elazığ’da, ister Ankara’da, nerede olursa olsun fark etmez. Biz arzu ediyoruz ki Elazığ’daki her kardeşimizin yüzü tebessüm etsin.” diye konuştu.