Konteyner kentlerdeki sorunlar dinlendi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AFAD Elazığ Müdürü Osman Pıhtılı ve AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, Kırklar ve Doğukent mahallelerinde bulunan konteyner kentteki vatandaşlarımızı ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinlediler.

Konteyner kentlerdeki sorunlar dinlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Şerifoğulları ve beraberindeki heyet, AK Parti Elazığ İl Teşkilatı tarafından organize edilen ziyaret çerçevesinde, konteyner kentte bulunan bütün vatandaşlarımızla birebir ilgilenip sorunlarına çözüm bulmak için gerekli adımları hızlı bir şekilde atacaklarının sözünü verdiler.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ÇOCUKLARLA KARTOPU OYNADI

Ziyaret çerçevesinde çocuklarla bir araya gelen Başkan Şerifoğulları ve beraberindeki heyet, çocuklarla özel olarak ilgilendiler. Oyuncak ve forma gibi hediyelerle çocukları mutlu etmeye çalışan Başkan Şerifoğulları, eğitimlerinin aksamaması için bir dizi çalışmalar yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini belirttiler. Başkan Şerifoğulları ayrıca karın keyfini çıkaran çocuklarla kar topu oynadı.

Depremzedelerin sorunlarını yerinde dinleyen AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 24 Ocak’ta meydana gelen depremin yaralarının sarılması için devletin tüm imkanlarıyla Elazığ halkının yanında olduğunu ifade ederek sorunların çözümü için tüm imkanların seferber edildiğini vurguladı.

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Şerafettin Yıldırım “Malumunuz 24 Ocak’ta şehrimizde büyük bir afet yaşandı. Çok sayıda binamızda ağır hasar oluştu ve bundan ötürü çok sayıda vatandaşımız evsiz kaldı. Depremin olduğu ilk andan itibaren, hem devletimiz hem de tüm Türkiye Elazığ halkının yanında oldu, yaraların bir an önce sarılması için herkes elinden geleni yapmaya çalıştı. Bizler de yerelde her fırsatta depremzedelerimizin yanında yer almaya gayret gösterdik. Temel ihtiyaçların yanı sıra evleri yıkılan veya ağır hasar görmüş vatandaşlarımızın geçici konaklama merkezlerine yerleştirildi.

Şehir merkezinde 4 ayrı noktada bulunan geçici konaklama merkezinde bulunan vatandaşlarımızı dinlemek ve bu sorunlarımıza çözüm bulmak için her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bugünde Doğukent ve Kırklar mahallerinde bulunan geçici konaklama merkezinde vatandaşlarımızla bir araya geldik ve taleplerini dinledik. Vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunlarını çözmek için geçici konaklama merkezlerindeki yöneticilerimizle bir araya geldik. Malumunuz kışın gelmesiyle havalar iyice soğudu bizler bu anlamda Valiliğimiz, belediyemiz ve il özel idaremiz ekiplerince ihtiyaçların giderilmesi noktasında el birliği ile çalışıyoruz. İnşallah konutların tamamlanması ile birlikte hak sahibi olup burada geçici olarak konaklayan vatandaşlarımız en kısa sürede evlerine yerleştirilecekBen geçici konaklama merkezinde kalan vatandaşlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Dinlemiş olduğumuz sorunların çözümü için ilgili kurumlarımızla da derhal irtibata geçeceğiz. İnşallah bu süreci el birliği ile sorunsuz bir şekilde atlatacağız.