Komünist Başkan Efsanesi

MHP'li Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu'nun belediyeye ait arazileri ekip biçmesine benzer bir uygulamayı yaptığı için belirli çevrelerin sürekli parlatıp örnek  komünist belediye başkanı diye takdim ettikleri Komünist Partili Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yıldızları kaydığı gibi tüm ülkenin hakkı olan kamu kaynaklarını kaçak kullandığını itiraf edince de  tüm şöhreti  yerle bir oldu.

Komünist Başkan Efsanesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Komünist başkan katıldığı programda 300 bin lira olan elektrik faturasının 2 milyon lira geldiğini ve ödemediklerini, bazı yerlerde de kaçak açmaya çalıştıklarını söyledi. 

Maçoğlu moderatörün, "Ödemiyorsunuz, kaçak kullanıyorsunuz" sözlerine ise, "Evet" diye yanıt verdi ve komünizmin aslında kamu ve kul hakkı konusunda hangi zihniyete sahip olduğunu  bir nevi itiraf etti.

Hakça ve adil bir belediyeyi  nasıl yönetmiş ki sayın komünist başkan, 300 bin TL olan elektrik borcu 2 milyona çıkmış. Yani başkan belediyesini iyi yönetemediği gibi kamu kaynaklarını da iyi yönetememiş. 

Hizmet yapmadığı gibi borçlarını da ödememiş ve tabiri caizse belediyenin kapısına kilit vurma noktasına gelmiş.

Bu tablodan  sonra komünist başkan güzellemesi yapan sağdan, soldan çok sayıda isim ne söyleyecek, Ak Partili Belediyelere misilleme yapıp örnek gösterdikleri Maçoğlu’ndan  nasıl Malkoçoğlu çıkaracaklar merak ediyoruz.