Komşu İller İçin Önemli Uyarı Geldi, Dışarı Çıkarken İki Kere Düşünün!

Diyarbakır, Mardin, Batman ve Şanlıurfa için resmi kurumdan cumartesi uyarısı geldi. Evden çıkacak vatandaşlar dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne bağlı resmi bölge müdürlüğü tarafından Diyarbakır, Mardin, Batman ve Şanlıurfa illerimiz için cumartesi gününe yönelik önemli bir uyarı gerçekleştirildi.

Komşu İller İçin Önemli Uyarı Geldi, Dışarı Çıkarken İki Kere Düşünün!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır, Mardin, Batman ve Şanlıurfa için resmi kurumdan cumartesi uyarısı geldi. Evden çıkacak vatandaşlar dikkat

Türkiye'de yağışlar yeniden etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne bağlı resmi bölge müdürlüğü tarafından Diyarbakır, Mardin, Batman ve Şanlıurfa illerimiz için cumartesi gününe yönelik önemli bir uyarı gerçekleştirildi. 

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; yağışların, cumartesi öğle saatlerinden itibaren Diyarbakır çevreleri, Mardin’in batısında, Batman’ın kuzey kesimlerinde ve Şanlıurfa’nın doğusunda yerel kuvvetli olması beklendiği bildirildi.

YER YER ŞEKLİNDE KARA DÖNECEK

Genel olarak yağmur ve sağanak, zamanla sıcaklıkların düşmesiyle bin metre üzeri rakımlı kesimli yerlerde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması beklendiği açıklandı.


Kuvvetli yağışların sebep olabileceği sel, su baskını, ulaşımda aksamalar ve kar yağışı beklenen yerlerde tipi şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde uyarı yapıldı.