Kıskandık Valla…

Sevgi kolay elde edilmiyor. İnsanların gönlüne girmek iki gün iki haftanın işi değil. Hele hele seçim zamanlarında şehri kurtaracak adam modunda ortaya çıkmakla hiç olmuyor.

Kıskandık Valla…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gönüle girmek ve orada uzun süre kalmak öncelikle samimiyet istiyor. Fedakârlık istiyor ve her şeyden önemlisi de şehrini ve halkını karşılıksız sevmeyi gerektiriyor.

Geçmişten bugüne ilimizde halkın gönlünde özel bir yer edinen isimler oldu. Her biri kendi görev ve mesleklerini en iyi yapmakla birlikte hep halkıyla ve onların sorunlarıyla hemhal oldular, şehre değer ve katkı sağladılar. Şehre emek verdiler, insanlarımıza iş kapısı oldular. 

Ve gün geldi bu sevgi;  sokaklara, salonlara, cadde ve sokaklara yansıdı, dahası şehir dışına taştı.

Elazığ'ın Bağımsız Milletvekili adayı Prof. Dr. Yasemin Açık'a Elazığ’da olan ilgi, şehrin sınırlarını aştı ve Adana’nın cadde ve sokaklarına yansıdı.

Adana'da yaşayan Elazığlı hemşehrilerimiz, caddelere Prof. Dr. Yasemin Açık'ın afişlerini asarak hem kendisine desteklerini hem de gönüllerindeki yerini ortaya koydular.

Şehir tarihinde böyle bir sevgi, böyle bir vefa ve böyle bir gurur var mıdır bilmiyoruz ama bu sevgi ve ilgiyi hak eden Yasemin Hocayı tebrik etmek gerek.

Böylesi bir sevgi seli ve destek rüzgârının önünde durmak ya da durmaya çalışmak, bunu yapmaya çalışanlara zarardan öte bir şey kazandırmaz.

Halka rağmen, halkın yönelimlerine rağmen siyaset yapılmaz, hele hele halkın gönül tahtına oturttuğu isme laf söylemek, söylenen değil söyleyene zarar verir.

Siyaset düşünmesek bile, gelecek adına mesleğimizden başka bir planımız olmasa da Yasemin Hocamıza yönelik şehir sınırlarını aşan bu sevgi ve ilgiyi kıskanmadık desek yalan olur.