'Kim Olduğumu Biliyor Musun?'

'Kim Olduğumu Biliyor Musun?'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizde normal  bir bürokrat ve siyasi ilçe başkanının dahi başta trafik polisleri olmak üzere kamu görevlileriyle tartışmaları esnasında öne çıkmak ve cezadan kurtulmak için söyledikleri “sen benim kim olduğumu biliyor musun?” cümlesini yerle bir edip örnek bir davranışı sizlerle paylaşmak istedik bugün.

Bu gönlümüzü ferahlatan ve ülkemiz adına yüreğimizde yeni filizlerin oluşmasına sebep olan olaydan,  CHP Milletvekili Gürsel Erol’un paylaşımı vesilesiyle haberdar olduk.

İlimiz ve ülke siyasetinde muhalefet anlayışına farklı bir anlayış ve soluk kazandıran CHP Milletvekili Gürsel Erol, yapılan güzel hizmetleri takdir edip alkışlamakla kalmamış buna vesile olan siyasetçilere teşekkür etme erdemini de gösterebilmiş bir isim.

Deprem sürecinde ilimize yapılan hizmetlerden memnuniyetini sıklıkla dile getiren, Elazığ Belediyesi’nin projelerinin açılış programına katılarak Başkan Şerifoğulları’na teşekkür eden Erol, pazar günü sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yaptı.

Önce paylaşımı okuyalım.

“Bugün Elazığ Havaalanı’nda son zamanlarda alışık olmadığımız bir olay yaşadık.

Uçağa gecikmeli olarak gelen Emniyet Genel Müdürü ve Jandarma Genel Komutanı, havaalanına helikopterle gelip direkt uçağa geçtikleri için pilotlar, bu durumun kurallara aykırı olduğu uyarısını yaptılar. Emniyet Genel Müdürü ve Jandarma Genel Komutanı da kurallara uyarak uçağın kapısından geri döndüler ve uçağa binmediler. Kuralları uygulayan pilotlara ve kurallara uyan Emniyet Genel Müdürü ile Jandarma Genel Komutanına teşekkür ederim. Kanunlar ve kurallar herkes için olmalı, istisnasız tüm yurttaşlar da kanunlara kurallara uymalı”

Paylaşım bu kadar. Son yıllarda üst düzey bürokratları geçtik, gecikecekleri için yolcu uçağını bekleten bazı bakan ve milletvekilleri haberlerinin ardından Erol’un bu paylaşımı;  hemşerimiz Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin gibi önemli mevki ve görevlerde olmalarına rağmen herkesin uyması gereken kurallara uyduğunu göstermesi açısından örnek bir davranış olmuş.

Ülkedeki adalet ve şeffaflık ancak böylesi duyarlılık ve hassasiyetle gelişir ve sağlamlaşır. Kutluyoruz Emniyet Genel Müdürümüzü ve komutanımızı.