Kılıçdaroğlu Rahatlamış…

Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'in CHP'nin yeni genel başkanı olmasının ardından sosyal medya hesabındaki tanıtım yazısını değiştirdi. 

Kılıçdaroğlu Rahatlamış…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kılıçdaroğlu, profilindeki "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı" ifadesini, "Cumhuriyet Halk Partisi 7. Genel Başkanı" olarak güncelledi.

Kılıçdaroğlu’nu kongre sonrası evinde ziyaret eden eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin,  Kemal Kılıçdaroğlu'nu rahatlamış gördüğünü ve moralinin yerinde olduğunu söyledi.

Anlaşılan  Kemal Kılıçdaroğlu  da “sıfır sorumluluk sınırsız mutluluk” sloganının konfor alanında yaşıyor  bu günlerde. Zira geçmişte; "Emin olun, Allah inandırsın, devleti yönetmek CHP'yi yönetmekten çok daha kolaydır." ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu’nun şimdiki ruh halinin çok iyi olduğuna bizler de katılıyoruz.

Hiçbir seçim kazanmasa da CHP’de epeyce kurultay kazanmış olmanın huzur ve mutluluğu yeter de artar Kılıçdaroğlu’na. Belki birkaç gün evde kalmakta zorlanacak, belki telefon trafiği oldukça azalacak ama birkaç hafta sonra bu yeni hayata o kadar çok alışacak ve ısınacak ki siyasetin “s” sinden bile uzak duracak. Torun sevmeler ve aile içi toplantı ve hafta sonu balık ziyafetleri de cabası…