Kılıçdaroğlu 'Proje' mi?

Seçim yenilgisinin ardından istifa çağrılarına kayıtsız kalan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu,  'Bu partinin elbette başka liderleri de olacaktır. O zaman da bugün de ben aynı kalacağım. Bugün CHP lideri olmam ya da olmamam hiçbir şeyi değiştirmez' dedi ancak beklenen  'Ben artık çekiliyorum' açıklamasını yapmadı.

Kılıçdaroğlu 'Proje' mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

200 danışmanına yol veren, birçok üst düzey yöneticisini görevden alarak değişim yaptığını zanneden Kılıçdaroğlu, değişimin tepeden olması gerektiği görüşlerine inat yerel seçimlerin  sonuna kadar koltuğunda oturacak gibi görülüyor.

Kılıçdaroğlu, İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Mersin ve Hatay Büyükşehir belediyelerini de kaybettikten sonra genel başkanlığı bırakmayı düşünüyor olacak ki en yakın arkadaşlarının bile değişim çağrısını duymamakta ısrar ediyor.

Tabi Kılıçdaroğlu’nun koltuğunu bırakmama inadı Ak Parti’ye oldukça yarıyor. 13 seçim kaybeden Kılçdaroğlu’na 14 seçim hezimeti yaşatmaya kararlı Ak Parti, kaybettikleri tüm belediyeleri almanın hummalı çalışmalarını yapıyor.

Yerelde millet ittifakının oldukça fire vereceğini bilen Ak Parti, Kılıçdaroğlu’nun koltuğunda kalmasından oldukça mutlu ve mesut görünüyor. Nasıl olmasın ki? Bazılarının dediği gibi  sanki kripto Ak Partili. Ya da “Değişim ve Adalet” yürüyüşüne çıkan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın dediği gibi   bazı dış devletlerin yürüttüğü bir proje..