Kılıçdaroğlu'na Kendi Hemşehrilerinden Şok!

Elazığ'da yoğun olarak Tuncelililerin yaşadığı ve ticaret yaptığı mahallede vatandaşlara hemşehrileri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sorduk.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kılıçdaroğlu'na Kendi Hemşehrilerinden Şok!

Ülke gündeminde uzun süredir yer alan, vatandaşların sosyal medya üzerinden hashtag çalışması yaptığı CHP’de Genel Başkanlık Seçimini Elazığ’da vatandaşlara sorduk. Genellikle değişimden yana olduğunu belirten vatandaşların sözleri dikkat çekiyor.

“MUHALEFET, MUHALEFETLİĞİNİ YAPSAYDI BU DURUMDA OLMAZDIK”

Ülkenin ekonomik sorunlarının muhalefet eksikliğinden kaynaklandığını belirten vatandaş, “CHP’nin Genel Başkan adaylarından hiçbirini aday olarak görmüyoruz. Hepsi birbirinin kuyusunu kazıyor. Şu anda bir adayımız yok. Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu hepsi birbirinin kuyusunu kazıyor. Kimsede bir liderlik potansiyeli yok. Bir lider göremiyoruz. Bir muhalefet olmadığı için bu durumdayız. Bir tane adam akıllı, düzgün yol yok, adam akıllı iş yok, güç yok. Niye, Muhalefet yok. Benzin olmuş 45 lira, insanlar artık geçinemiyor. Etin kilosu 400 lira. Muhalefet, muhalefetliğini yapamadığı için bu durumdayız zaten. Muhalefet, muhalefetliğini yapsaydı bu durumda olmazdık. Benzinin 45 lira olmasından dolayı bir muhalefetten ses geldi mi? Ülke olarak zor durumdayız.” Diyerek sitemlerini dile getirdi.

Kılıçdaroğlu'na Kendi Hemşehrilerinden Şok!

 “BİR ŞEYLER ARTIK DEĞİŞMELİ”

İste hemşehrilerinin Kılıçdaroğlu’na yaptığı o sitemler…

Vatandaş: “Bence Özgür Özel olmalı, Ekrem İmamoğlu olmalı. Yani değişmeli artık. Bir şeyler değişmeli.”

Vatandaş: “Bence Kılıçdaroğlu’nun bırakması lazım. Türkiye Cumhuriyeti o adamı sevmiyor.”

Kılıçdaroğlu'na Kendi Hemşehrilerinden Şok!

Cumhuriyet Halk Partisi, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Elazığ’dan 76 bin 364 oy aldı ve Gürsel Erol Elazığ Milletvekili olarak seçildi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu Elazığ’dan 103 bin 607 oy aldı. Ancak görünen o ki Kemal Kılıçdaroğlu Elazığ için etkisini yitirmiş, CHP’li vatandaşlar bir ağızdan değişiklik istiyor.

“KILIÇDAROĞLU, TOPRAĞIMIZ, HEMŞEHRİMİZ, ADAMIMIZ AMA DEĞİŞİMİN ŞART OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ”

Tuncelili olduğunu söyleyen vatandaş, değişim istiyor: “Kılıçdaroğlu, toprağımız, hemşehrimiz, adamımız ama değişimin şart olduğunu düşünüyoruz. Yani toplum olarak bir değişiklik olmasını istiyoruz. Özgür Özel’in denemesini istiyorum.”

Kılıçdaroğlu'na Kendi Hemşehrilerinden Şok!

“CHP ATATÜRK’ÜN PARTİSİDİR, BU PARTİ NİYE BU HALLERE DÜŞÜYOR?”

Atatürk’ün partisinin kötü durumda olduğunu düşünen vatandaş, kan değişimi istediğini şu ifadelerle belirtti, “CHP’nin Genel Başkanı Özgür Özel olmalı. Bir kan değişimi olması lazım. Olmuyor! kaç seçimdir birinci parti çıkamıyor. Hata belki de baştakindedir. CHP Türkiye’nin en eski partisidir. CHP Atatürk’ün Partisidir. Bu parti niye bu hallere düşüyor?”

Kılıçdaroğlu'na Kendi Hemşehrilerinden Şok!

Bir Diğer Vatandaş, “CHP’nin Genel Başkanı Ekrem İmamoğlu olmalı. İstanbul’da seviliyor, iyi hizmet ediyor. O olursa daha iyi olur.” Diyerek değişim çağrısında bulundu.