Kılıçdaroğlu'na Hayatı Dar Ettiler

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 6'lı Masa'nın olası cumhurbaşkanı adayıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Temel Karamollaoğlu, cumhurbaşkanı adayıyla ilgili 6'lı Masa'da üç ismin gündeme geldiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu'na Hayatı Dar Ettiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karamollaoğlu, "Şimdiye kadar bu konu hiç gündeme gelmedi. Kıyısından köşesinden buna temas edildi, ciddi bir şekilde konuşulmadı ama altılı masada bulunan genel başkanlardan bu konuya atıfta bulunanlar oldu. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Kemal Kılıçdaroğlu gündeme geldi. Şimdi biz bunu ilk toplantıda görüşeceğiz ve bir takvime bağlayacağız. Bunu nasıl deklere edeceğimizi belirteceğiz. O güne kadar halkımızın biraz daha sabır göstermesini istiyoruz." ifadelerini kullandı."

Kılıçdaroğlu hiç bir şeyden çekmemişti 6’lı masadan çektiği kadar. Adam masanın en büyük partisinin genel başkanı, üzerinde halkın ittifak ettiği bir cumhurbaşkanı adayı, yıllardan beri mücadele vermesine rağmen girdiği tüm seçimleri kaybetmiş ve ilk kez kazanmaya en yakın bir konuma gelmiş ancak düşük  oylara sahip kendi ortaklarının ihanetiyle adaylık ve siyaset kendisine dar ediliyor.

Kılıçdaroğlu bu kadar naz-niyaz arasında aday yapılsa bile ortakları seçime ne kadar asılacak ne kadar sahada olacak. Görünen o ki Kılıçdaroğlu’nu “Gel Muharrem” diyerek Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı adayı ilan edip arkasında durmadığı ve çok çalışmadığı bir  süreç bekliyor.  Yeni bir “men dakka dukka” hikayesine hazır olun.