Kılıçdaroğlu İki Rakibini Yine Sildi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 6'lı masanın ortak adayı konusunda 'Ekrem imamoğlu mu, Mansur Yavaş mı' şekilde bir seçenek çıktığında tepkilerinin ne olacağı sorusuna 'Önümüze böyle bir şey gelmez' cevabını verdi.

Kılıçdaroğlu İki Rakibini Yine Sildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kılıçdaroğlu, Habertürk ekranlarında gazeteciler Kürşad Oğuz ve Serap Belet'in sorularını yanıtladı.

"ÖNÜMÜZE BÖYLE BİR ŞEY GELMEZ"

Cumhurbaşkanlığı yarışında önüne "İmamoğlu mu? Yavaş mı?" diye bir seçenek çıktığında ne cevap vereceği sorulan CHP lideri Kılıçdaroğlu şu cevabı verdi;

İkisi de değerli. İkisi de başarılı. İkisi de görevini yapıyor. Hiçbir itirazım yok, halkın teveccühü var. CHP'nin oyları da artıyor. Şimdi adayı 6'lı masada, 6 lider belirleyecek. Önümüze böyle bir şey gelmez.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Yavaş ve İmamoğlu'nun adaylık ihtimaliyle ilgili ayrıca şunları söyledi: Hiç görüşülmedi. Bazı arkadaşlar yazıyorlar köşelerinde, olabilir. Görüşülmeyen bir konuda bizim görüş beyan etmemiz doğru değil. Devlet yönetimi sıradan olay değil. Devlet aklına sahip olacak, adalet, liyakati bilecek. Devlet içindeki ciddi kurumların nasıl çalışacağını bilecek. Bütün bunları bilmeyen kişileri getirip koyarsanız olmaz.