KGF Destek Paketleri Konusunda Müdahalemizi Gerçekleştirdik, Sürecin Takipçisiyiz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, yaşanılan depremler sonrası açıklanan KGF Destek Paketleri'nin Elazığ'ı kapsamaması üzerine ivedilikle TOBB Başkanı Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ve Kredi Garanti Fonu Başkanı Sn. Erdoğan Özegen'i arayarak durumu bildirdiklerini ve çözüm talep ettiklerini belirtti.

KGF Destek Paketleri Konusunda Müdahalemizi Gerçekleştirdik, Sürecin Takipçisiyiz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş merkezli, 11 İlimizde ciddi hasara ve can kaybına neden olan depremlerin ardından Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, depremden zarar gören işletmelerin yaralarını sarmak adına KGF Paketlerinin hazır olduğunu duyurmuştu. KGF Paketlerinin açıklanmasının ardından netleşen detaylarda, destek paketlerini kapsayan iller arasında, Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi’ne dahil olan Elazığ’ın olmadığı görüldü.

Konu hakkında hızlı bir şekilde gerekli merciilere ulaştıklarını ifade eden Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan: “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarının ardından, üyelerimizin mağduriyetlerini gidermek adına büyük önem arz eden KGF Destek Paketleri’nin açıklanmasını bekledik. Paketlerin kapsamında Elazığ’ın olmadığını gördüğümüz anda TOBB Başkanımız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve Kredi Garanti Fonu Yönetim Kurulu Başkanımız Erdoğan Özegen’i arayarak “Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi” ilan edilen Elazığ’ın da paketlerden yararlanması gerektiğini, Üyelerimizin ciddi sıkıntıda olduğunu ve konunun ivedi şekilde çözümünün büyük önem arz ettiğini ifade ettik. Görüşmelerimiz son derece olumlu geçti. Sürecin takipçisiyiz, Allah’ın izniyle sorunu çözeceğiz.” Dedi.